Zoom Festival, Ficció Internacional per a Televisió

lacosta

Avui comença la 14a edició del Festival Zoom, el Festival Internacional de Ficció per a Televisió! El festival tindrà lloc des d’avui fins al diumenge 27 de novembre a Igualada i a Barcelona, on es podrà veure una cuidada selecció de produccions internacionals de cinema per a televisió realitzades els darrers anys. L’actriu Mònica Randall i el Club Super3, Premis d’Honor d’aquesta edició i la jove actriu catalana Júlia Molins, Premi Auguri Sita Murt.

La inauguració del festival comptarà amb la projecció del film Lope contra Cervantes de Manuel Huerga, amb la presència de l’equip. A la Secció Oficial hi destaquen films com Ebre, del bressol a la batalla, que es projectarà un dia abans de la seva estrena oficial a TV3, 22 ángeles, Agnes, Birthday, Cervantes contra Lope, Félvilág, Freistatt, Groenland, Hope i Lampedusa, dall’orizzonte in poi. 

Novetats? El festival suma enguany un dia més de progrmació i presenta tres noves seccions: Zoom Sèries, Zoom Formats i Zoom Trendy, destinades a les sèries i als nous formats televisius. I enguany encenta una col·laboració amb movistar+, que permetrà veure en pantalla la coneguda sèrie islandesa Trapped i el documental Versus: The Life and Films of Ken Loach, del director Louis Osmond, un relat divertit, provocador i revelador de la vida i la carrera de Ken Loach, un dels directors de cinema més famosos i polèmics de Gran Bretanya.

A més, per tercer any consecutiu el Zoom aterra a Barcelona! El Festival Zoom i la revista online Serielizados (creadors del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona) presenten enguany el tercer Showcase de pilots de ficció. El proper divendres 25 de novembre la Fàbrica Moritz i l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna acolliran aquesta aposta per donar visibilitat a la ficció més interessant i apropar els nous creadors a la indústria audiovisual.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…