World Cannabis Conferences 2017

lacosta

XX

El proper divendres 10 i dissabte 11 de març tindrà lloc la quarta edició de les World Cannabis Conferences, en el marc de la fira Spannabis, la fira cannàbica més gran del món. Les WCC són d’accés gratuït amb l’entrada de Spannabis i disposen de servei de traducció simultània (dissabte 11).

Aquest any dediquen espais de debat per tractar temes com l’ús medicinal del cànnabis (Observatorio Español de Cannabis Medicinal); de la situació nord-americana i de les seves similituds amb Espanya; de cànnabis, música i contracultura i de cànnabis i sexe, entre molts altres temes.

Les World Cannabis Conferences van néixer davant la necessitat de materialitzar tots els avenços i esforços duts a terme durant els últims anys en matèria de cànnabis. A través de diferents blocs temàtics en format fòrum i conferències específiques pretenen aprofundir en les diferents dimensions del cànnabis i la seva evolució. En un moment tan important com el que vivim actualment a Espanya, resulta imprescindible apropar-nos a la regulació de la marihuana des de prismes nacionals i internacionals; aproximar la perspectiva científica i legal per a una millor comprensió del potencial i la viabilitat de la regulació; i comprendre les necessitats medicinals dels malalts i els gegantins avenços duts a terme malgrat la prohibició. Aquest esdeveniment de repercussió internacional està recollit en un marc de reflexió en el qual els espectadors tenen la possibilitat de formar part del debat i traslladar les seves inquietuds o interactuar amb els ponents.

Entre els ponents d’aquesta edició de les conferències, comptarem amb Amarna Miller, Virginia Montañés i Marta Trigo, al bloc dedicat al cànnabis i el sexe; David Pere, Antoniu Llort i Roberto Moso, en l’espai sobre cànnabis, música i contracultura; David Kaufman i Joe Rogoway, que ens parlaran de la situació nord-americana i de les seves similituds amb Espanya; l’Observatorio Español de Cannabis Medicinal, representat per Carola Pérez i Guillem Velasco; així com ponències individuals de la mà de Mujeres Cannábicas, Regulación Responsable, Marihuana TV, el Hash Marihuana & Hemp Museum i Brotsanbert.

Durant les World Cannabis Conferences i Spannabis hi haurà una àmplia selecció d’actuacions musicals. Per a aquesta edició ja estan confirmats els artistes Ravid Goldschmidt, Little Pepe, Zebrass, Olive Tree Dance, Zoro, Costa i DJ Rambla.

Notícies Relacionades

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

ÈXIT DE LA CAMPANYA 'NADAL AL MUSEU'

Des de La Costa ens hem encarregat de crear i comunicar 'Nadal al Museu', una campanya impulsada a les Comarques…