TORNA EL DIA DE BRASIL A BARCELONA! - La Costa

lacosta
noti barbados

El¬†diumenge¬†10 de setembre¬†torna a Barcelona el¬†9√®¬†Dia de Brasil¬†amb¬†grans noms de l’escena musical¬†brasilera, una extensa¬†oferta gastron√≤mica¬†i una completa programaci√≥ d’activitats i esdeveniments¬†al voltant de la cultura brasilera.

El festival¬†s’ha consolidat en pocs anys com un dels esdeveniments m√©s importants de la cultura brasilera del nostre pa√≠s i aquest any canvia d’ubicaci√≥ i se celebrar√† en el¬†Poble Espanyol. Comptar√† amb diversos espais per acollir concerts, presentacions culturals, activitats, zona gastron√≤mica i zona¬†infantil.

El¬†forr√≥¬†i la¬†samba¬†seran els protagonistes de la programaci√≥ art√≠stica de l’edici√≥ d’aquest any de la m√† de¬†artistes¬†com¬†Anast√°cia,¬†cantant¬†i¬†compositora de Recife batejada pels cr√≠tics¬†com¬†la reina del forr√≥ a¬†Brasil, i¬†el grup¬†Sapato Branco.

Tamb√© comptar√† amb l’actuaci√≥ del¬†grup brasiler establert a Barcelona¬†Barbados Samba, que reinterpreta, a ritme de samba, a grans m√ļsics brasilers com¬†Gal Costa, Caetano Veloso, Jo√£o Bosco, Maria Beth√Ęnia¬†o¬†Jo√£o Gilberto, entre uns altres.

L’Escola de Samba¬†Unidos de Barcelona¬†i¬†Ketubara,¬†dos grups molt coneguts a la ciutat,¬†portaran la batucada i el ball al festival.¬†L’Escola de Samba¬†Unidos de Barcelona¬†far√†¬†una posada en escena¬†al m√©s pur estil de les¬†festes i les desfilades del carnaval¬†de Rio de Janeiro.

La zona infantil acollir√†¬†tallers, jocs, capoeira,¬†explica contes¬†i un¬†espai adaptat als nens m√©s petits¬†de¬†entre 0 i¬†3 anys. Els m√©s petits i les seves fam√≠lies podran gaudir d’aquest espai de 12h a 18h.

Un dels plats forts del festival, mai millor dit, ser√† la¬†zona¬†gastron√≤mica, que aquest any oferir√† opcions per a tots els paladars. El p√ļblic podr√† gaudir de diversos sabors de Brasil i tamb√© dels seus pa√Įsos ve√Įns sense sortir de Barcelona, tot a preus populars.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL M√ČS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El M√©s Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindr√† lloc la 12a…

Captura de pantalla 2016-12-07 a las 12.24.34

EL CIRC M√ČS CONTEMPORANI EN PROC√ČS DE CREACI√ď

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en proc√©s de creaci√≥ de 4 companyies…

foto noticia lacosta

Com serà el món del llibre l'any 2030?

El F√≤rum Edita Barcelona dibuixar√† els reptes del m√≥n del llibre. Koen Van Gulik, Teresa Cremisi, Eduardo Mendoza, Javier Cercas…