TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

lacosta

La segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural d’Hospitalet, tindrà lloc el divendres 28 de setembre al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de L’Hospitalet i serà una oportunitat per celebrar l’art i la creativitat que traspua aquest particular Districte de la ciutat.

La programació de la jornada, que tindrà lloc entre les 17 h i 00 h, estarà conformada per tot un seguit d’activitats al voltant de l’art, la gestió cultural i el coneixement. A més de xerrades, masterclass i taules rodones, la cita inclourà un market de disseny, espectacles en directe, sessions de dj i estands d’empreses que actualment formen part del Districte Cultural.

Un dels plats principals de la jornada serà la taula rodona sobre els nous escenaris de la creació, que comptarà amb la participació de la presidenta de la Asociación para el Apoyo al Emprendimiento en las Industrias Culturales y Creativas, Rosina Gómez-Baeza, i el director de Trànsit Projectes i Coordinador Acadèmic del Màster en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals de la UB, Àngel Mestres. La taula, moderada per la periodista Emma Quadrada, analitzarà els nous models de les empreses culturals i el futur de les indústries culturals.

El periodista de RNE Catalunya Chema Carrasco serà l’encarregat d’impartir la masterclass titulada ‘Explicar-ho per aconseguir-ho’ que tractarà sobre la importància de fer arribar la cultura i la creativitat a l’audiència a través de la comunicació.

Completaran la programació microconferències, estands d’empreses del Districte Cultural, un market d’art i disseny, sessions de dj i moltes sorpreses més.

Notícies Relacionades

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

LA FESTA DEL FIRE!! ENVAEIX EL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

FIRE!! convida als seus seguidors a una festa on es donarà a conèixer la imatge gràfica i els continguts de…