Vols veure com interpreten el món els graduats de BAU?

lacosta

BAU Talent Visions tindrà lloc el 12, 13 i 14 de juliol a Palo Alto (Barcelona) i és una mostra per veure com els graduats de BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, ​​interpreten el món a través del disseny. Hi haurà exposicions, projeccions, col·leccions de moda i música. El Grau de Disseny compta amb les especialitats de Moda, Disseny Gràfic, Interiors i Disseny Audiovisual, però sempre amb una perspectiva pluridisciplinar i amb una visió humanista i social del disseny.

A ‘BAU Talent Visions’ hi haurà exposats 40 projectes que han estat elegits, d’entre tots els treballs finals de grau, pels coordinadors de cada itinerari i on ha primat la seva originalitat, presentació, criteris acadèmics i servei a la societat. La resta de projectes es podran veure projectats en vídeo també durant ‘Bau Talent Visions’.

Una de les màximes de BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona, ​​és la de formar dissenyadors capaços d’entendre els canvis socials, culturals i econòmics que fan que el disseny sigui actualment un valor estratègic per donar resposta a les demandes de la nostra societat . Així com promoure la formació, el coneixement, la cultura, la innovació i el desenvolupament del disseny i la comunicació a través d’una formació universitària de qualitat que formi dissenyadors capaços de fer front a qualsevol repte professional.

BAU vol consolidar-se com un centre de referència a nivell nacional i internacional capaç de respondre a les necessitats de les persones i empreses i contribuir a la constant transformació social i cultural mitjançant el disseny, la comunicació, la creativitat i la innovació.

Us hi esperem!

Notícies Relacionades

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l'últim…