UNA PROGRAMACIÓ DE LUXE AL FESTIVAL POETAS

lacosta

El festival POETAS va atreure l’any passat a més de 10.000 persones durant els dos dies del festival. Aquest any torna a Matadero Madrid, el 27 i 28 de maig, amb un complet programa artístic que reunirà en un mateix cap de setmana a poetes, músics, cantants, artistes plàstics, humoristes, pintors, djs, escriptors, fotògrafs, directors de cinema, performers i editorials, a més de tot un conjunt d’instal·lacions, tallers i activitats per a tots els públics.

Als primers artistes ja confirmats Isidoro Valcárcel Medina, Esther Ferrer, Raúl Zurita, Nacho Vegas i Els Ganglios, se’ls uneixen Alberto Santamaría, Ben Clark, Carlos Pardo, Enrique Falcón, Ernesto Castro, Ignatius Farray, Indi-Gestes, Jansky, Javier Gallego Crudo & Seward i l’espectacle infantil Pollopopoesía.

I també artistes internacionals com Gabo Ferro, Noiserv, Gerardo Gran, La Orquesta de Poetas, Marco Giovenale, Martin Gubbins i Milagros Abalo. Un ampli i complet programa que reunirà a artistes d’Espanya, Argentina, Xile, Itàlia, Mèxic i Portugal i que segueix apostant per una programació eclèctica que barreja poetes, músics i bandes que donen gran importància a les lletres i artistes més propers a la performance, a l’art d’acció i a l’humor.

POETES arrencarà el divendres 26 de maig a les 20h en el Cafè Berlín amb una actuació especial d’Ajo amb el músic flamenc Paco Soto. Una festa de benvinguda per a tots els poetes i editors i públic en general.

La Feria de Editoriales serà la peça angular sobre la qual girarà tot el festival. En col·laboració amb la Feria del Libro de Madrid, POETAS mostrarà un altre tipus d’editors, d’una banda editorials d’Itàlia, Anglaterra i Argentina, i per un altre editorials d’Espanya que aposten per l’afecte a l’objecte i per una distribució més personalitzada. A més d’un gran ventall d’editorials de poesia, el públic també podrà trobar editorials de narrativa, assaig, llibre infantil i llibres d’artista.

X

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…