Un bombardeo de poemas inaugura POETAS 2018

lacosta

El ‘Bombardeo de Poemas’ del col·lectiu xilè Casagrande serà l’encarregat d’inaugurar la 13a edició de POETAS, el festival de creació poètica contemporània.

El dijous 31 de maig la Plaça Mayor de Madrid acollirà un acte molt especial per inaugurar la 13a edició del festival POETAS emmarcat dintre dels actes del Llegat del Quart Centenari de la Plaça Mayor. El ‘Bombardeo de Poemas’ inundarà de poemes aquest espai tan emblemàtic del centre de la ciutat. 100.000 poemes en format de marcapàgines seran llançats des d’un helicòpter en una acció que durarà uns 40 minuts.

El ‘Bombardeo de Poemas’ és una performance del col·lectiu xilè Casagrande que llançarà poemes de 100 autors, dels quals 50 seran poetes xilens i 50 espanyols, que escullen el col·lectiu i el festival POETAS, respectivament.

Aquest col·lectiu escull ciutats que en algun moment de la seva història han estat objectiu de bombardejos militars i deixa caure des del cel poemes sobre les ciutats escollides. Fins ara ho han realitzat a Santiago de Xile (2001), Dubrovnik (2002), Guernica (2004), Varsòvia (2009), Berlín (2010), Londres (2012) i Milà (2015).

El ‘Bombardeo de Poemas’ compta amb el recolzament de Ayuntamiento de Madrid, la Dirección de Asuntos Culturales de la Cancillería (DIRAC) de Chile i la Fundación Chile España.

Aquí podeu veure el ‘Bombardeo de Poemas’ que es va fer a Milà en 2015:

Notícies Relacionades

veus noticies

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

foto noti menhgual

UN TRIO DE LUXE

Gonzalo del Val, David Mengual i Marco Mezquida tanquen la programació de l'Hora del Jazz amb un concert molt especial…

filastine news

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…