¡¿UN AÑO DE CINE POR SÓLO 59 EUROS?!

lacosta

Els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments anuals a un preu molt econòmic, 59 euros per tot un any de cinema. Aquesta és la cinquena vegada que els coneguts cinemes de l’Eixample de Barcelona duen a terme aquesta iniciativa, amb la que fan assequible l’accés al cinema, recuperen públic jove i mantenen una sala 100% independent. 

El carnet permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui, excepte a les òperes, ballets, directes, festivals o projeccions especials.

Enguany la campanya s’articula mitjançant una sèrie de vídeos penjats a Youtube i a les xarxes socials dels cinemes on s’expliquen les ‘Històries dels abonats dels Cinemes Girona’ testimonis de gent que, any rere any, gaudeixen de l’abonament. 

Des de l’inici de la posada en marxa de la promoció de l’abonament anual, els Cinemes Girona han estat pioners en polítiques de recuperació de públic. Davant la caiguda del sector de l’exhibició en els darrers anys, el públic dels Cinemes Girona ha augmentat, aconseguint any rere any nous abonats, amb un total de més de 10.000 visitants l’any.

L’abonament es podrà comprar a través del web d’entrades de El Periódico. Tens temps fins al 31 de juliol!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

UN TRIO DE LUXE

Gonzalo del Val, David Mengual i Marco Mezquida tanquen la programació de l'Hora del Jazz amb un concert molt especial…