ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS! - La Costa

lacosta

L’últim cap de setmana del PAS ens regalarà dues actuacions de luxe. El divendres (22 de juliol) actuaran Obeses, que faran parada a Martorell dins de la seva “Gira Llegendària”. I ho faran d’una manera molt especial, acompanyats per la Coral Ars Nova de Martorell, dirigida per Xavier Pagès.

I per clausurar el festival, dissabte 23 tindrem una nit molt especial amb el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández que venen a presentar-nos l’espectacle Flamenco coming son. La bailaora i el cantaor representen el flamenc tradicional en la seva forma més pura, un tribut a la vitalitat, a l’emoció, al drama i a la passió. Des de fa dos anys viuen a Estats Units on varen ser descoberts per la cantant Madonna, que els va contractar per a que l’acompanyessin a la seva gira mundial 2015-2016.

Els dos concerts seran gratuïts i tindran lloc, com sempre, al Pont del Diable, un lloc emblemàtic per a la gent de Martorell i un espai perfecte per gaudir d’una bona programació de concerts en les nits d’estiu.

Notícies Relacionades

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

SURFCITY FESTIVAL

Movistar SURFCITY FESTIVAL és el primer festival artístic multidisciplinar que gira entorn al concepte Surf vers Ciutat. Es va celebrar el passat…