JA HO TENIM TOT PREPARAT PEL SHARE FESTIVAL - La Costa

lacosta

La seu de la Creu Roja aĀ Barcelona va acollir la setmana passada la presentaciĆ³ del SHARE FESTIVAL, que enguany celebraĀ la seva segona ediciĆ³ elĀ 28 i 29 de junyĀ alĀ PobleĀ EspanyolĀ deĀ Barcelona. Com van explicar els seus organitzadors, ‘aposta, un any mĆ©s, per la mĆŗsica urbana, pop-rock, festiva iĀ mainstream, repetint lā€™exitosa fĆ³rmulaĀ de lā€™any passat, queĀ va portar al PobleĀ Espanyol a mĆ©s de 10.000 persones en dos dies’.

A la presentaciĆ³ van assistir quatre dels vuit artistes que enguany formaran part del cartell del festival; Alfred GarcĆ­a, Nil Moliner, Rayden i Don Patricio. Els quatre artistes van mostrar el seu suport al festival, que l’any passat va aconseguir mĆ©s de 15.000 accions solidĆ ries a travĆ©s de la seva app.

Alfred GarcĆ­aĀ va comentar que portarĆ  al festival el mateix show que a la seva gira,Ā perĆ² amb mĆ©s pantalles i que tocarĆ  “algun tema nou que encara no ha vist la llum”. S’ha mostrat molt content de tornar a participar en el festival perquĆØ l’any passat va ser precisament al SHAREĀ on va fer el primer concert de presentaciĆ³ de la seva futura gira. Don PatricioĀ va afirmarĀ que no s’esperava l’ĆØxit del seu disc i va sorprendre dient que “Ć©l no tendrĆ­a que estar aquĆ­”, pel fet queĀ no esperava una resposta tan massiva al seu disc en solitari. Va prometre un cocert ple de bon rotllo i ritmes estiuencs i llatins. Nil MolinerĀ va recordar que l’any passat va assistir al festival com a espectador acompanyant al seu amic Alfred i que li fa moltĆ­ssima ilĀ·lusiĆ³ tornar-hi enguany com a artista del cartell, i, sobretot, tocar rodejat d’amics seus el dia 29Ā (amb Alfred Garcia, Rayden i Carlos Sadness, que no va poder venir a la presentaciĆ³). Finalment RaydenĀ va destacar la imporĆ ntcia que existeixin aquest tipus deĀ festivals com el SHARE FESTIVAL i va deixar la porta oberta a colĀ·laborar amb els seus companys i tocar plegats alguns temes damunt l’escenari.

La segona ediciĆ³ del SHARE FESTIVALĀ comptarĆ  amb un primerĀ dia de programaciĆ³ mĆ©s urbana (divendres 28 de juny)Ā ambĀ BeckyĀ G, C.Ā Tangana,Ā LolaĀ IndigoĀ i Don Patricio,Ā i un segon (dissabte 29 de juny) mĆ©s pop-rockĀ amb Alfred GarcĆ­a iĀ Nil Moliner al costat deĀ CarlosĀ SadnessĀ i el raperĀ Rayden.Ā Al festival tambĆ© actuaran la companyia deĀ hipĀ hopĀ BrodasĀ BrosĀ i elĀ djĀ iĀ influencerĀ LucĀ Loren. A mĆ©s,Ā durant tot el cap de setmana, tindran llocĀ nombroses activitats i accionsĀ solidĆ ries.

x

NotĆ­cies Relacionades

ALFRED GARCƍA (OT) S'INCORPORA AL CARTELL DEL SHARE FESTIVAL

Alfred Garcia iniciarĆ  la seva primera gira "1016 is coming tour" el divendres 20 de juliol dins del Share Festival.

VOLS CONƈIXER EL GREC DE LA Mƀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaciĆ³ oberta que farĆ  Cesc CasadesĆŗs per donar a conĆØixer tota la programaciĆ³ d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de CornellĆ 

El diumenge va acabar la divuitena ediciĆ³ del Festival Internacional de Pallassos de CornellĆ -Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…