JA HO TENIM TOT PREPARAT PEL SHARE FESTIVAL - La Costa

lacosta

La seu de la Creu Roja a Barcelona va acollir la setmana passada la presentació del SHARE FESTIVAL, que enguany celebra la seva segona edició el 28 i 29 de juny al Poble Espanyol de Barcelona. Com van explicar els seus organitzadors, ‘aposta, un any més, per la música urbana, pop-rock, festiva i mainstream, repetint l’exitosa fórmula de l’any passat, que va portar al Poble Espanyol a més de 10.000 persones en dos dies’.

A la presentació van assistir quatre dels vuit artistes que enguany formaran part del cartell del festival; Alfred García, Nil Moliner, Rayden i Don Patricio. Els quatre artistes van mostrar el seu suport al festival, que l’any passat va aconseguir més de 15.000 accions solidàries a través de la seva app.

Alfred García va comentar que portarà al festival el mateix show que a la seva gira, però amb més pantalles i que tocarà “algun tema nou que encara no ha vist la llum”. S’ha mostrat molt content de tornar a participar en el festival perquè l’any passat va ser precisament al SHARE on va fer el primer concert de presentació de la seva futura gira. Don Patricio va afirmar que no s’esperava l’èxit del seu disc i va sorprendre dient que “él no tendría que estar aquí”, pel fet que no esperava una resposta tan massiva al seu disc en solitari. Va prometre un cocert ple de bon rotllo i ritmes estiuencs i llatins. Nil Moliner va recordar que l’any passat va assistir al festival com a espectador acompanyant al seu amic Alfred i que li fa moltíssima il·lusió tornar-hi enguany com a artista del cartell, i, sobretot, tocar rodejat d’amics seus el dia 29 (amb Alfred Garcia, Rayden i Carlos Sadness, que no va poder venir a la presentació). Finalment Rayden va destacar la imporàntcia que existeixin aquest tipus de festivals com el SHARE FESTIVAL i va deixar la porta oberta a col·laborar amb els seus companys i tocar plegats alguns temes damunt l’escenari.

La segona edició del SHARE FESTIVAL comptarà amb un primer dia de programació més urbana (divendres 28 de juny) amb Becky G, C. Tangana, Lola Indigo i Don Patricio, i un segon (dissabte 29 de juny) més pop-rock amb Alfred García i Nil Moliner al costat de Carlos Sadness i el raper Rayden. Al festival també actuaran la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj i influencer Luc Loren. A més, durant tot el cap de setmana, tindran lloc nombroses activitats i accions solidàries.

x

Notícies Relacionades

ALFRED GARCÍA (OT) S'INCORPORA AL CARTELL DEL SHARE FESTIVAL

Alfred Garcia iniciarà la seva primera gira "1016 is coming tour" el divendres 20 de juliol dins del Share Festival.

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…