Torna l'èxit internacional 'L'omissió de la família Coleman'

lacosta

Aquesta tardor torna L’omissió de la família Coleman, un dels espectacles més exitosos del teatre argentí, dirgit pel reconegut director Claudio Tolcachir.

La versió argentina de l’espectacle es va estrenar el 2005 i després de recórrer 22 països, ja porta més de 2.000 funcions i 265.000 espectadors a l’esquena. A Catalunya es va poder veure a Temporada Alta i va fer temporada al Teatre Lliure i al Teatre Borràs de Barcelona els anys 2010 i 2011.

Ara, per primera vegada, es podrà veure en català amb traducció de Jordi Galceran i amb un repartiment encapçalat per Roser Batalla, Bruna Cusí, Josep Julien, Cesca Piñón, Vanessa Segura, Ireneu Tranis, Sergi Torrecilla Marc Rodríguez. 

L’omissió de la família Coleman s’estrenarà el 19 d’octubre a Temporada Alta i després farà temporada al Teatre Romea del 26 d’octubre al 9 de desembre. Les entrades de Temporada Alta es posaran a la venda al setembre i les de la temporada a Barcelona ja es poden adquirir al web del Teatre Romea, on també es poden consultar dies de funcions i horaris.

Aquest muntatge ple d’humor, coproduït per Temporada Alta i la companyia argentina Timbre4, narra la vida dels Coleman, una família al límit de la dissolució. Una convivència impossible protagonitzada per un pare absent, una mare infantilitzada, i uns fills amb discapacitats i alcoholitzats, que se sostenen sobre l’únic membre de la família amb certa autoritat, l’àvia que està agonitzant. L’omissió de la família Coleman és la versió catalana d’un dels espectacles argentins més aplaudits i representats dels últims temps.

Notícies Relacionades

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS!

Et convidem a conèixer totes les activitats en motiu del Dia Internacional dels Museus (#DIM17) al Camp de Tarragona i…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…