Torna El Grec, el festival d'arts escèniques més esperat

lacosta

El Festival Grec, conegut per ser el Festival d’Arts Escènciques més important de la ciutat de Barcelona torna aquest 2022, durant els mesos de juny i juliol, per omplir els escenaris i carrers de Barcelona amb les millors obres i propostes escèniques de teatre i dansa del panorama actual, tant local com mundial. En aquesta ocasió el festival busca presentar diverses propostes artístiques excepcionals que funcionin com ha referents tant per al públic com per a la resta del panorama artístic de Barcelona.

En aquesta nova edició de 2022 són aproximadament unes 40 localitzacions diferents, entre escenaris, museus i espais públics, les que funcionen com a seus del Grec amb l’objectiu de connectar al màxim possible tota la vida artística de la ciutat. Durant aquests mesos el festival ofereix una programació molt diversa, ja no només en quant a dansa i teatre, sinó també tenint en compte algunes altres disciplines com la música o el circ.

La idea del Grec 2022, festival que va començar l’any 1976, és continuar demostrant que la ciutat de Barcelona és un punt clau en quant a creació artística i pretén estabilitzar-se com a un festival de referència dintre del panorama internacional.

Consulta la programació del Festival Grec 2022.

Des de La Costa ens hem encarregat de dissenyar i gestionar la campanya a xarxes socials i el seu contingut, a més també ens hem fet càrrec de la creació de nous públics i audiències.

 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

JA TENIM LA PROGRAMACIÓ DEL GREC FESTIVAL 2020!

Avui el #GrecFestival 2020 ha prensentat programació i a La Costa els acompanyem des de les xarxes socials i la…

25 ANYS DE MAS I MAS AL CAPDAVANT DE LA SALA JAMBOREE

Mas i Mas ha preparat una programació especial per aquest mes de desembre amb un seguit d’artistes que van ser…