Torna el FIRE!! més reivindicatiu que mai

lacosta

La 24a edició del Fire!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià tindrà lloc del 6 al 16 de juny a l’Institut Francès.

La programació sota el lema “Ni un pas enrere” ret homenatge als combatents de les primeres hores: Riot retrata magníficament el primer moviment australià; An Army of Lovers dona veu als cineastes suecs gais i lesbianes que per primera vegada es van atrevir a reflectir (i amb humor) les seves vides a la pantalla; el mateix proposa Dyke, Camera, Action! amb les cineastes nord-americanes.

De la programació del FIRE!! 2019 destaquem també Darkroom, la nova pel·lícula del director de culte alemany Rosa von Praunheim que vindrà a presentar-la a la Mostra; Un Rubio, nou film de Marco Berger, mestre de la tensió sensual eròtica entre homes; Knife + Heart de Yann González que compta amb l’actuació de Vanessa Paradís i banda sonora composada pel germà del director i líder del grup de música electrònica M83; la pel·lícula amb gran voltatge eròtic Sauvage de Camille Vidal-Naquet, i interpretada per Felix Maritoud, que va obtenir un gran èxit de crítica i públic al passat Festival de Cannes.

Des de la Mostra FIRE!!, un any més, s’afirmen en que la seva lluita ha de ser a través del cinema; de l’educació i de la cultura.

La 24a edició de la Mostra FIRE!! compta amb una selecció de 54 títols, entre llargmetratges – la majoria d’ells estrena al nostre país – documentals i curts  de països com com França, Estats Units, Austria, Colombia, Perú, Brasil, Noruega, Vietnam o Australia, entre molts d’altres.. Les peces es centren, com sempre, en temes com l’amor, la lluita, els drets i la transsexualitat.

Notícies Relacionades

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!