TORNA EL FESTIVAL BERDACHE A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT!

lacosta

Del 18 al 29 d’octubre Berdache [Gender Art Festival] celebra la seva tercera edició a L’Hospitalet de Llobregat, un dels espais artístics més efervescents del panorama nacional.

Berdache, que neix en 2020 com primer festival d’arts visuals i escèniques centrades en la identitat de gènere i la diversitat, celebra després de l’emergència sanitària la seva primera edició amb total normalitat.

En aquesta tercera edició, Berdache ofereix una acurada programació amb grans noms i talents emergents nacionals i internacionals que aborden de manera brillant qüestions vinculades al gènere.

El festival, que creix en nombre de propostes i dies, compta amb un total de 13 propostes en diverses disciplines visuals i escèniques com les d’Álvaro Sola, Dorian Wood, BLAST, Ángelo Néstore, Fera y las Disidentes (+ Sophie Lekker), Pretty Pretty 2000 (+ Neska), Cía. Pol Jiménez o Teo Vázquez.

Com a novetat Berdache ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament general i assistir a tots els espectacles per un preu molt reduït. Les entrades ja estan disponibles al web del festival.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Torna El Grec, el festival d'arts escèniques més esperat

El Festival Grec torna per omplir els carrers i escenaris de Barcelona amb les millors propostes escèniques del panorama internacional…

TORNA EL ZOOM, FESTIVAL INTERNACIONAL DE FICCIÓ TELEVISIVA

Torna una nova edició del Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva que tindrà lloc del 20 al 25 de novembre…