Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural

lacosta

La trobada professional del Districte Cultural, que tindrà lloc divendres 27 de setembre al Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet, serà una oportunitat per aglutinar en un mateix dia i espai el teixit creatiu de L’Hospitalet.

En els darrers anys, el Districte Cultural de L’Hospitalet s’ha convertit en un pol d’atracció d’artistes, creatius i empreses culturals de l’àrea metropolitana i, avui en dia, ja compta amb més de 550 agents dels sectors creatius.

La cita, organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet, comptarà amb més de 150 de professionals del sector cultural, artistes, programadors, curadors i gestors culturals establerts a L’Hospitalet així com empreses que vulguin crear connexions amb els professionals del Districte Cultural. La jornada, que vol convertir-se en la trobada de referència del sector de L’Hospitalet, comptarà amb una programació diversa, amb una conversa amb l’escriptor  i filòsof Daniel Gamper (Premi Anagrama d’assaig 2019), presentacions de nous projectes establerts a la ciutat, una sessió de networking dirigida i personalitzada, un pica-pica i una sessió de DJ.

Notícies Relacionades

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…