Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural - La Costa

lacosta

LaĀ trobada professional del Districte Cultural, que tindrĆ  llocĀ divendres 27 de setembre al Centre d’Art Tecla SalaĀ de L’Hospitalet, serĆ  una oportunitat per aglutinar en un mateix dia i espai el teixit creatiu de L’Hospitalet.

En els darrers anys, elĀ Districte Cultural de L’HospitaletĀ s’ha convertit en unĀ pol d’atracciĆ³ d’artistes, creatius i empreses culturals de l’Ć rea metropolitanaĀ i, avui en dia, jaĀ compta ambĀ mĆ©s de 550 agents delsĀ sectors creatius.

La cita, organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet, comptarĆ  ambĀ mĆ©s de 150Ā de professionals del sector cultural, artistes, programadors, curadors i gestors culturals establerts a L’HospitaletĀ aixĆ­ com empreses que vulguin crear connexions amb els professionals del Districte Cultural. La jornada, que vol convertir-se en laĀ trobada de referĆØncia del sector de L’Hospitalet,Ā comptarĆ  amb unaĀ programaciĆ³ diversa, amb una conversa amb l’escriptorĀ  i filĆ²sof Daniel Gamper (Premi Anagrama d’assaig 2019), presentacions de nous projectes establerts a la ciutat, una sessiĆ³ de networking dirigida i personalitzada, un pica-pica i una sessiĆ³ de DJ.

NotĆ­cies Relacionades

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona ediciĆ³ del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarĆ  tot el teixit creatiu i…

VOLS CONƈIXER EL GREC DE LA Mƀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaciĆ³ oberta que farĆ  Cesc CasadesĆŗs per donar a conĆØixer tota la programaciĆ³ d'enguany!

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARAā€¢B

Estem totalment in love amb el sĆŗper cartell del Caraā€¢B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…