'T’estimo si he begut': Cuando la unión hace la fuerza

lacosta

A partir del 9 d’octubre arriba finalment a Barcelona T’estimo si he begut, una coproducció de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre. Tres de les companyies de teatre més rellevants de l’escena catalana s’han unit per pujar per primera vegada als escenaris un text d’Empar Moliner.

Com diu la pròpia Anna Rosa Cisquella, gerent de Dagoll Dagom, “en un moment històric on predominen les desavinences, Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre trenquem una llança per demostrar que unir esforços és la millor manera d’aconseguir avançar d’una manera creativa i renovada”.

Aquesta unió els ha portat a girar per 22 ciutats del territori català, Illes Balears i País Valencià en el darrer mig any, sumant un total d’11.720 espectadors en l’any més complicat per la cultura en general i les arts escèniques en particular. Això demostra que la unió entre projectes culturals privats també és possible i genera sinergies positives. En resum, la unió fa la força.

T’estimo si he begut és un espectacle creat a partir d’un total de vuit contes i narracions originals d’Empar Moliner, i sis cançons composades per l’ocasió pel músic Andreu Gallén. El muntatge està dirigit per David Selvas i està interpretat per les quatre actrius de T de Teatre Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla Àgata Roca / Rosa Gàmiz (que actuaran en alternança), a les que s’uneixen Marc Rodríguez, Mercè Martínez i Ernest Villegas.

El muntatge no es va poder estrenar l’any passat a Barcelona degut a la pandèmia de la covid-19. La seva estrena estava prevista pel març del 2020, just quan va començar el confinament domiciliari i tot es va aturar. Ara tornen a Barcelona per fer temporada a partir del 9 d’octubre al Teatre Poliorama. Ja estan a la venda unes entrades especials a 20 € que es podran bescanviar pel dia que l’espectador decideixi i que contribuiran a donar suport al muntatge i a les tres companyies després d’aquest any de ralentí cultural. Es poden adquirir ja al web del teatre.

 

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…