T de Teatre s'uneix a l'autora i directora Denise Despeyroux per crear el seu nou espectacle

lacosta

La companyia T de Teatre estrena el seu dotzè espectacle, Cançó per tornar a casa, escrit i dirigit per Denise Despeyroux, una de les veus més singulars i interessants de la dramatúrgia espanyola contemporània. El muntatge, una fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama, es podrà veure del 2 al 28 de juliol a la Sala Beckett dins el marc del Grec 2019 Festival de BarcelonaPer primera vegada, la companyia es trasllada a la sala de Poblenou per presentar una nova producció i aquesta és la primera vegada que la companyia, amb una trajectòria de 28 anys, estrena un espectacle en un espai tan íntim i singular, actuant per 130 espectadors per funció.

L’espectacle està interpretat per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Jordi Rico i Àgata Roca i narra la història de tres “ex actrius”, unides per l’èxit i separades pel fracàs, que es retroben després de vint-i-cinc anys. Just en el moment en el que pel seu camí es creua un hipnotitzador i la seva ajudant, que fugen de la justícia. L’hipnotitzador assumeix, davant d’elles, la falsa identitat d’un dramaturg escocès i les actrius decideixen encarregar-li la producció d’un nou espectacle que les torni a catapultar a l’èxit. A partir d’aquí comencen a aflorar els retrets, les crisis d’identitat i les noves oportunitats, tot barrejat amb molt d’humor i tocs de drama.

Notícies Relacionades

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'últim desig)', l'espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!