Share Festival 2020 anuncia els seus primers artistes - La Costa

lacosta

El Share Festival celebra la seva tercera edici√≥ el 17, 18 i 19 de juliol a Barcelona¬†repetint la f√≥rmula de les edicions anteriors, amb¬†una programaci√≥ festiva, urbana i pop-rock de primer nivell pensada per a tots els p√ļblics.

El Festival proposa una f√≥rmula novedosa i √ļnica que combina m√ļsica i solidaritat,¬†promocionant¬†que es realitzin¬†accions solid√†ries a trav√©s de la seva app. En les edicions anteriors s’han realitzat m√©s de 50.000 accions solid√†ries a trav√©s de la app del Festival.

El Share Festival¬†tindr√† un primer dia dedicat a la m√ļsica urbana, un segon dia amb programaci√≥ pop¬†i, com a novetat, incorpora un tercer dia de programaci√≥, diumenge 19¬†de juliol, dedicat a artistes¬†catalans¬†de m√ļsica festiva.

Els primers artistes confirmats es reparteixen en els tres dies de programaci√≥. Divendres 17 de juliol, dedicat a la urban music, comptar√† amb la participaci√≥ d’Anuel AA, un dels artistes de trap m√©s populars¬†actualment que va arrasar als Premis Billboard 2019 i als¬†Latin American Music Awards 2019 (Latin AMA)¬†i que,¬†a m√©s,¬†ha sigut l’artista¬†m√©s esoltat a¬†Spotify Espanya aquest any. I tamb√©¬†el raper RvFv,¬†que s’ha fet molt popular al 2019 amb can√ßons com¬†Mir√°ndote o Apri√©tala. Completaran el cartell de divendres quatre¬†artistes urbans m√©s que donarem a con√®ixer al gener.

Dissabte 18¬†de juliol¬†comptar√† amb una programaci√≥ pop¬†que inclour√† les actuacions de Lola Indigo, la tercera artista femenina m√©s escoltada de Spotify que est√† passant pel seu millor moment professional despr√©s de guanyar el¬†MTV Europe Music Award a la Millor Artista Espanyola de l’any i LOS40 Music Award 2019 a Artista Revelaci√≥¬†Nacional de l’Any;¬†Miki N√ļ√Īez, que en menys d’un any ha aconseguit¬†m√©s de 20 milions de reproduccions dels seus √®xits a Spotify, destacant Cel√©brate, Eterno verano o La Venda, can√ß√≥ amb la que va competir a la pasada edici√≥ d’Eurovisi√≥ i¬†Alba Reche, que presentar√† el seu recent¬†disc Quimera. ¬†
Es confirmaran tres artistes més que completaran el cartell del dissabte. 

I diumenge 19 de juliol,¬†proposa un dia festiu (i amb una programaci√≥¬†totalment diurna) amb coneguts artistes catalans com Oques Grasses, Doctor Prats, √ćtaca Band i Lildami.¬†Dos artistes m√©s completaran aquesta tercera jornada del Festival.

Com d√®iem, al¬†gener el Share Festival¬†donar√† a con√®ixer l’altre meitat de la programaci√≥. En total 18 artistes de primer nivell per a un cap de setmana festiu,¬†que tamb√© comptar√† amb actuacions¬†de DJ’s per obrir i tancar les¬†jornades i accions organitzades per les diferents ONG’s que col¬∑laboren amb el Festival.

El Share √©s el primer festival que ofereix la possibilitat de realitzar accions solid√†ries a trav√©s d’un sol click, abans, durant i despr√©s del Festival.¬†Podeu ampliar informaci√≥ de com funcionen aquestes accions solid√†ries a la web del festival.¬†A la App del Festival es poden realitzar accions solid√†ries sobre tem√†tiques com el canvi clim√†tic, la igualtat de g√®nere, i els drets humans fundamentals gr√†cies a la col¬∑laboraci√≥ d”ONG’s com¬†ACNUR, M√©dicos sin Fronteras, Acci√≥n contra el Hambre, Amnist√≠a Internacional, Cruz Roja,¬†Proactiva Open Arms,¬†Greenpeace,¬†Jane Goodall Institute,¬†Change.org,¬†AUARA, Share The Meal,¬†Common Goal i Teaming.

Ja es poden comprar les entrades del festival a la seva web: https://www.sharefestival.org/entradas/. 
Amb opcions de compra per dia o abonament de tres dies.

Notícies Relacionades

Coraz√≥n de poeta. M√ļsica per a una intervenci√≥

Coraz√≥n de poeta: m√ļsica a ritme de batecs de cor al teatre Fern√°n G√≥mez amb Germ√°n D√≠az y David J.…

ARRIBA LA TERCERA EDICI√ď DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts esc√®niques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

UNA PROGRAMACI√ď DE LUXE AL FESTIVAL POETAS

El festival compatr√† amb noms com Isidoro Valc√°rcel, Esther Ferrer, Ra√ļl Zurita, Nacho Vegas, Ajo, Gabo Ferro, Noiserv, Ignatius Farray…