> ESTRATÈGIA I CONSULTORIA

Participem i ens involucrem en el teu projecte des del principi i com si fos el nostre propi projecte. Escoltem i identifiquem junts els principals objectius i dissenyem i executem la millor estratègia de comunicació per assolir-los. Posem a la teva disposició tot el nostre valor i experiència i t’acompanyem en tot el procés creatiu i de comunicació del teu projecte, des del treball d’imatge fins al relat comunicatiu amb el que et vols explicar i vols transmetre.

> IDENTITAT GRÀFICA I CREACIÓ WEB

Realitzem la concepció, disseny i producció de la imatge gràfica del teu projecte, ja sigui un rebranding de marca o la creació d’una nova identitat. El que més ens agrada és acompanyar-te des del principi de la creació, per tal de donar forma al imaginari amb el que voldràs que t’identifiquin. Ens podem encarregar de tot el disseny gràfic i els seus aplicatius, la creació i la programació del teu web i la producció de materials fotogràfics i audiovisuals.

> GABINET DE PREMSA

Posem a la teva disposició la nostra cartera de contactes per tal de donar visibilitat al teu projecte o la teva idea als mitjans de comunicació, tant online com offline. Inclou l’elaboració del pla de mitjans i l’estratègia de premsa, la redacció de continguts, l’organització de rodes de premsa i presentacions, l’atenció als mitjans i l’actualització periòdica del recull de premsa. Al finalitzar, et presentem un anàlisi complet amb la medició de resultats de la teva campanya.

> PUBLICITAT

Si el teu projecte necessita d’una implementació publicitària, tant online com offline, t’assessorem i coordinem tota l’estratègia per aconseguir els millor resultats. Confeccionem el pla de publicitat, que inclou pla de mitjans offline i online, campanya de carrer, estratègies publicitàries a xarxes socials, disseny dels materials publicitaris, impressió i distribució i creació de material fotogràfic i audiovisual.

> ESTRATÈGIA DIGITAL

Analitzem la reputació online del teu projecte i definim l’estratègia digital que necessites per assolir els teus objectius. Des d’accions d’e-mail màrqueting fins a la gestió i execució de les xarxes socials, disseny i creació de nous contiguts digitals per a crear el relat del teu projecte (storytelling) i identificació de líders d’opinió per amplificar el teu missatge. També analitzem l’impacte de totes les accions digitals per posar dades a la teva reputació online.

> PROTOCOL I RELACIONS PÚBLIQUES

Busquem els aliats més adequats i t’ajudem en la creació i concepció creativa del teu esdeveniment. Posem a la teva disposició la nostra base de dades de contactes per elaborar la llista de convidats més adequada i que considerem no es poden perdre el teu acte. Ens encarreguem de tots els processos de comunicació del teu esdeveniment, des de preparar els materials comunicatius fins a l’atenció protocolària dels convidats el dia de l’esdeveniment.

> NOUS PÚBLICS I GESTIÓ DE COMUNITATS

Desenvolupar una bona estratègia de públics i fidelitzar una comunitat és el principal repte de molts projectes culturals. La fidelització, la formació, la segmentació i la recerca de noves comunitats requereix accions transversals. Per aconseguir-ho, identifiquem objectius, posem al públic en el centre de la nostra estratègia i executem les accions de comunicació més adients per arribar a nous espectadors i mantenir i ampliar audiències.

> FORMACIÓ

Posem tot el nostre coneixement i experiència a l’abast del teu projecte. Oferim formacions de comunicació adaptant els continguts al que sabem fer millor: comunicar projectes amb rigor, sensibilitat i aportant valor. Fem formacions fetes a mida per al teu projecte, entitat o equipament cultural i també impartim classes en universitats com la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i diferents associacions i centres de formació.