> ESTRATÈGIA & CONSULTORIA

Participem i ens involucrem en els projectes des del principi com si fossin propis.  Escoltem i identifiquem objectius, analitzem i dissenyem la millor estratègia de comunicació.

INFO
> IDENTITAT GRÀFICA & CREACIÓ WEB

Si necessites una campanya de comunicació completa de 360º, des de La Costa ens encarreguem de la concepció, creació, disseny i producció de la imatge del projecte.

INFO

> GABINET DE PREMSA

Ens encarreguem de la difusió a premsa del vostre projecte. Tenir una bona presència als mitjans és imprescindible per donar valor i visibilitat a la vostra marca.

INFO
> PUBLICITAT

Si el teu projecte necessita d’una implementació publicitària (tant online com offline), t’assessorem i coordinem tota l’estratègia per aconseguir els millor resultats.

INFO

> COMUNICACIÓ ONLINE

Analitzem la reputació online del projecte i definim una estratègia digital a través d’accions de comunicació, marketing online, creació de continguts i líders d’opinió.

INFO
> PROTOCOL & RELACIONS INSTITUCIONALS

Busquem aliats i els canals més adequats per fer que la comunicació de l’esdeveniment sigui la més adequada per als objectius del projecte o la marca.

INFO

> COMUNICACIÓ OFFLINE

Des de la difusió a mitjans offline fins a la comunicació al carrer, identifiquem quins han de ser els canals de comunicació més adequats per arribar als públics a qui estem buscant.

INFO
> FORMACIÓ

Ens agrada compartir la nostra experiencia i coneixements. Impartim classes en universitats com la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, i associacions i centres de formació.

INFO