SerielizadosFest

lacosta

Movistar SerielizadosFest és el festival per als addictes a les sèries de televisió, que va tenir lloc del 16 al 18 d’abril de 2015 a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. El festival va comptar amb la visita de Dan Harmon, un dels showrunners més rellevants de l’escena serièfila dels Estats Units, creador de sèries com Community i Rick & Morty. A més, va presentar en primícia a Europa el documental sobre Dan Harmon, Harmontown.

Durant tres dies, Barcelona es va convertir en la capital de les sèries, acollint activitats de tota mena: humor, música, projeccions i debats… per proporcionar una mirada sobre el futur de la televisió. El festival va ser guanyador de Movistar Artsy 2014, la plataforma de festivals i trobades culturals de Movistar, que va néixer el 2013 com la primera plataforma online per a fomentar l’emprenedoria en totes les disciplines culturals. El Movistar SerielizadosFest és el festival per als addictes a les sèries de televisió. Un esdeveniment polièdric que va més enllà del simple visionat i que aposta per la reflexió, per explorar el new media al voltant de la ficció televisiva i per gaudir de la música en directe i els espectacles d’humor. Una experiència única pensada exclusivament per al públic amant de les sèries: SerielizadosFest és, en definitiva, el parc d’atraccions perfecte del serièfil.

Amb el recolzament de Movistar Series va arribar un dels plats forts del festival, Dan Harmon, un dels showrunners més rellevants de l’escena serièfila dels Estats Units. En el festival es va fer una retrospectiva del Dan Harmon, amb la projecció de dues sèries seves, ‘Community’ i ‘Rick & Morty’ i, a més, es va presentar el documental inèdit a Europa sobre ell, ‘Harmontown’. Humor, música, projeccions i debats, però no només això: el SerielizadosFest vol proporcionar una mirada sobre el futur de la televisió en un món cada vegada més lligat a la tecnologia i la interacció. Un punt de trobada entre tots els sèrieaddictes necessari en una ciutat com Barcelona, capital i referent de moltes coses i, ara, també, del «vuitè art», les sèries de televisió.

Humor, música, projeccions i debats, però no només això: el SerielizadosFest vol proporcionar una mirada sobre el futur de la televisió en un món cada vegada més lligat a la tecnologia i la interacció. Un punt de trobada entre tots els sèrieaddictes necessari en una ciutat com Barcelona, capital i referent de moltes coses i, ara, també, del «vuitè art», les sèries de televisió.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

SURFCITY FESTIVAL

Movistar SURFCITY FESTIVAL és el primer festival artístic multidisciplinar que gira entorn al concepte Surf vers Ciutat. Es va celebrar el passat…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…