Tot preparat pels Premis Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música

lacosta

El pròxim 21 de setembre tindrà lloc la primera edició del Premis Alícia a L’Atlàntida de Vic. Es tracta de la primera entrega d’uns guardons anuals atorgats pel sector de la música a Catalunya que volen donar valor i visibilitat a la música catalana així com a aquelles entitats que hi treballen.

Els premis s’entregaran anualment a aquells projectes o propostes que fomentin els valors artístics, culturals, socials i creatius de la música i destaquin per la seva alta qualitat.

Els Premis Alícia estan impulsats per l’Acadèmia Catalana de la Música. D’ençà de la seva fundació el 2011, l’Acadèmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances del sector i aixoplugar no només als professionals sinó també a la seva activitat creadora, acadèmica, industrial, tècnica i auxiliar. L’objectiu de l’entitat és abordar els reptes del sector musical de forma conjunta i articular solucions de consens per vertebrar-lo.

Si vols assistir a la cerimònia només ens has d’escriure un correu a alicia@academiamusica.cat i t’emportaràs una invitació doble!

Notícies Relacionades

L'Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia

L’Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia, els nous guardons anuals de l’Acadèmia, que projectaran els valors artístics,…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

El primer Fòrum de l'Acadèmia Catalana de la Música

El Fòrum será la primera actividad de carácter público que organiza la Academia y tendrá lugar el jueves 23 de…