RICHIE HAWTIN TORNA AL SKATE ÀGORA DE BADALONA - La Costa

lacosta

Richie Hawtin i Sónar tornen un any més a Skate Àgora Badalona (Carretera de Mataró 2-20) per celebrar el dotUP BCN 2018, una actuació gratuïta del Dj que s’emmarca dins de la programació del festival. El dotUP se celebrarà aquest dimecres 13 de juny de 17h a 20h de la tarda i serà una sessió de tres hores ininterrompudes del dj canadenc rera els plats

Els dopUP són actuacions pop-up que organitza Hawtin a les principals ciutats del món. Aquest any, amb motiu de la bona relació que té Hawtin amb Sónar i per l’excel·lent acollida que va tenir aquesta actuació l’any passat per part del públic, repeteixen l’experiència per celebrar plegats la 25a edició del festival.

Richie Hawtin també actuarà el dissabte nit a Sónar (16 de juny) per presentar l’espectacle CLOSE, un muntatge que desafia la fina distinció entre la sessió convencional de Dj i el directe amb màquines i software. Pots ampliar informació d’aquest espectacle aquí.

El dotUP 2018 rep també la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

Notícies Relacionades

¡5.800 persones assisteixen al dotUP de Hawtin!

Más de 5.800 personas asistieron el pasado miércoles al dotUP organizado por Richie Hawtin y Sónar en Skate Ágora (Badalona).

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…