Reykjavík protagonista en el BAM i MERCÈ MÚSICA 2017 - La Costa

lacosta

ReykjavĂ­k Ă©s la ciutat convidada de La MercĂš 2017, la capital d’un dels paĂŻsos mĂ©s petits i mĂ©s moderns del nord d’Europa i amb gran potencial creatiu i emergent.

Les vuit propostes musicals procedents de ReykjavĂ­k que formaran part del BAM sĂłn JFDR, Kiasmos, Samaris, ReykjavĂ­kurdaetur, EmmsjĂ© Gauti, Ólöf Arnalds, Glowie i GrĂ­salappalĂ­sa. 

MercĂš MĂșsica per la seva banda comptarĂ  amb una proposta molt representativa com Ă©s la mezzosoprano islandesa GudrĂșn ÓlafsdĂłttir acompanyada de l’OBC. AixĂ­ IslĂ ndia i Catalunya es donen la mĂ  en aquest concert al parc de Nou Barris.

Del 22 al 25 de setembre BAM i MercĂš MĂșsica ompliran la ciutat de mĂșsica un any mĂ©s.

El BAM, Barcelona AcciĂł Musical i MercĂš MĂșsica donen a conĂšixer els grups procedents de la ciutat convidada de La MercĂš d’enguany: ReykjavĂ­k. El BAM i MercĂš MĂșsica sĂłn cites imprescindibles per als amants de la mĂșsica de la ciutat, que tindrĂ  lloc en diferents espais de Barcelona entre el 22 i el 25 de setembre.

ReykjavĂ­k Ă©s una de les ciutats mĂ©s avançades de tot Europa amb una escena musical increĂŻblement activa i diversa. Les seves propostes emergents i internacionals van en consonĂ ncia amb l’esperit del festival BAM que aquest any arriba a la 25ena ediciĂł. Seran vuit propostes provinents de la capital d’IslĂ ndia encapçalats pel duet de techno Kiasmos format pel conegut Ólafur Arnalds juntament amb Janus Rasmussen; els sons electrĂČnics dels Samaris; la formaciĂł femenina Reykjavikurdaetur; el rap amb rhythm’n’blues EmmsjĂ© Gauti, la multi-instrumentista JFDR; el pop cantat en anglĂšs de Glowie; la veu i el violĂ­ de l’artista indie Ólöf Arnalds i finalment la singular proposta de GrisalappalĂ­sa.

En un registre ben diferent, MercĂš MĂșsica acull enguany al parc de Nou Barris un seguit de concerts de mĂșsica simfĂČnica. Hi destaca la mezzosoprano islandesa GudrĂșn ÓlafsdĂłttir amb unes qualitats vocals excepcionals i posseĂŻdora d’un color de veu captivador. L’artista acompanyada de l’Orquestra SimfĂČnica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), emprendrĂ  un viatge musical en direcciĂł al nord d’Europa amb obres de diversos compositors, entre els quals tambĂ© en hi haurĂ  d’islandesos com Sigvaldi KaldalĂłns.

NotĂ­cies Relacionades

SURFCITY FESTIVAL

Movistar SURFCITY FESTIVAL és el primer festival artĂ­stic multidisciplinar que gira entorn al concepte Surf vers Ciutat. Es va celebrar el passat…

La Costa recomana #101

La Costa recomana... Aneu traient les agendes per a aquesta tardor! FiraTĂ rrega, Festival BAM i MercĂš MĂșsica, L'Hora del Jazz,…

LA COSTA RECOMANA #109

Una setmana molt musical a Hiroshima / Comença el Say it Loud! / Una nit Ășnica amb la millor mĂșsica…