Reykjavík protagonista en el BAM i MERCÈ MÚSICA 2017 - La Costa

lacosta

Reykjavík és la ciutat convidada de La Mercè 2017, la capital d’un dels països més petits i més moderns del nord d’Europa i amb gran potencial creatiu i emergent.

Les vuit propostes musicals procedents de Reykjavík que formaran part del BAM són JFDR, Kiasmos, Samaris, Reykjavíkurdaetur, Emmsjé Gauti, Ólöf Arnalds, Glowie i Grísalappalísa. 

Mercè Música per la seva banda comptarà amb una proposta molt representativa com és la mezzosoprano islandesa Gudrún Ólafsdóttir acompanyada de l’OBC. Així Islàndia i Catalunya es donen la mà en aquest concert al parc de Nou Barris.

Del 22 al 25 de setembre BAM i Mercè Música ompliran la ciutat de música un any més.

El BAM, Barcelona Acció Musical i Mercè Música donen a conèixer els grups procedents de la ciutat convidada de La Mercè d’enguany: Reykjavík. El BAM i Mercè Música són cites imprescindibles per als amants de la música de la ciutat, que tindrà lloc en diferents espais de Barcelona entre el 22 i el 25 de setembre.

Reykjavík és una de les ciutats més avançades de tot Europa amb una escena musical increïblement activa i diversa. Les seves propostes emergents i internacionals van en consonància amb l’esperit del festival BAM que aquest any arriba a la 25ena edició. Seran vuit propostes provinents de la capital d’Islàndia encapçalats pel duet de techno Kiasmos format pel conegut Ólafur Arnalds juntament amb Janus Rasmussen; els sons electrònics dels Samaris; la formació femenina Reykjavikurdaetur; el rap amb rhythm’n’blues Emmsjé Gauti, la multi-instrumentista JFDR; el pop cantat en anglès de Glowie; la veu i el violí de l’artista indie Ólöf Arnalds i finalment la singular proposta de Grisalappalísa.

En un registre ben diferent, Mercè Música acull enguany al parc de Nou Barris un seguit de concerts de música simfònica. Hi destaca la mezzosoprano islandesa Gudrún Ólafsdóttir amb unes qualitats vocals excepcionals i posseïdora d’un color de veu captivador. L’artista acompanyada de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), emprendrà un viatge musical en direcció al nord d’Europa amb obres de diversos compositors, entre els quals també en hi haurà d’islandesos com Sigvaldi Kaldalóns.

Notícies Relacionades

SURFCITY FESTIVAL

Movistar SURFCITY FESTIVAL és el primer festival artístic multidisciplinar que gira entorn al concepte Surf vers Ciutat. Es va celebrar el passat…

La Costa recomana #101

La Costa recomana... Aneu traient les agendes per a aquesta tardor! FiraTàrrega, Festival BAM i Mercè Música, L'Hora del Jazz,…

LA COSTA RECOMANA #109

Una setmana molt musical a Hiroshima / Comença el Say it Loud! / Una nit única amb la millor música…