RAQUEL GUALTERO TORNA A HIROSHIMA PER ESTRENAR LA SEVA DARRERA PEÇA "AMARO" - La Costa

lacosta

Raquel Gualtero torna a la sala Hiroshima el divendres 29 i el dissabte 30 de març, per estrenar la seva peça Amaro, que també forma part de la Selecció Hiroshima per a “dansa. Quinzena Metropolitana”. La coreògrafa, que ja va estar programada a la sala amb Brut, proposa ara amb una peça que pren com a punt de partida la idea d’èxtasi i catarsi col·lectiva.

Raquel Gualtero va presentar a Hiroshima fa dos anys amb el seu solo Brut, que va destacar per un treball coreogràfic depurat acompanyat d’una impressionant posada en escena. Continuació de Brut, Amaro vol posar de manifest la falsedat de les aparences. Res és el que sembla, ens diu l’espectacle, tot canvia i, per tant, tot està en contínua transformació. Aquí resideix el moviment, la vida. Raquel Gualtero s’ha acompanyat d’artistes com Sònia Gómez, Rodrigo Rammsy, Amaranta Velarde, Pere Jou i Txiqui Berraondo per donar forma a la seva nova recerca coreogràfica.

Raquel Gualtero ha treballat com a ballarina amb Àlex Rigola, Sònia Gómez, Pere Faura, Romeo Castelluci, Scottish Dance Theatre, Fabulous Beast, Àngels Margarit i Lipi Hernández, entre d’altres companyies i professionals. Com a creadora, va debutar l’any 2005 amb Blanco, que va formar part del reconegut ITs Festival Amsterdam. Persona, guanya el premi Injuve 2011 a la creació jove, Brut, Nuà i Amaro completen la seva trajectòria com a coreògrafa.

 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Després del seu èxit, torna 'Paradise' de Nico&Sunset

'Paradise' torna a la cartellera teatral de la ciutat, de l'11 d'octubre al 5 de novembre al Teatre Poliorama, un…

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'últim desig)', l'espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…