PURA POESIA EN EL NOU LLIBRE DE MARTINA MATENCIO I ALBA RIBAS

lacosta

Aquest dissabte 2 de desembre tindrà lloc a Malpaso Librería la presentació de Tus ojos, mis manos, el primer llibre de la fotògrafa Martina Matencio (@lalovenenoso) i l’actriu i poeta Alba Ribas, editat per Stendhal Books. La presentació comptarà també amb l’assistència dels seus editors, Álvaro Garcia i Elisabet Parés.

Una reflexió sobre la intimitat, l’amor i el desamor, on les dues disciplines s’entrellacen i s’enriqueixen mútuament en aquest llibre d’una delicadesa esgarrifosa.

LA COSTA LOVES STENDHAL BOOKS

Stendhal Books neix el 2013 a Barcelona, fruit de llargues sobretaules i converses sobre el que els hi agradava del món editorial a Elisabet Parés i Álvaro García.

Neix d’una il·lusió per les coses ben fetes i del intent de supervivència d’una pràctica, la de fer llibres. En un sector ofegat entre la pirateria, el desinterès, la impressió de baix cost per Internet i els encàrrecs massius de baixa qualitat en països asiàtics; en un panorama on tant autors com editors busquen el seu lloc, Stendhal Books creu en el llibre objecte, en l’olor de la tinta, en les proves d’impressió, en trobar com fer les coses, per fer-les bé. Creuen que l’única manera de fer coses que sobrevisquin al pas del temps, és fer-les de manera que ens sentim orgullosos de signar-les.

Notícies Relacionades

Com serà el món del llibre l'any 2030?

El Fòrum Edita Barcelona dibuixarà els reptes del món del llibre. Koen Van Gulik, Teresa Cremisi, Eduardo Mendoza, Javier Cercas…

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…