Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de CornellĂ 

lacosta

El diumenge va acabar la divuitena ediciĂł del Festival Internacional de Pallassos de CornellĂ -Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop de 22.000 persones.

El certamen es va celebrar del 14 al 21 d’octubre a diversos espais de CornellĂ  de Llobregat amb una programaciĂł de prop de 20 espectacles repartits per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències de gent gran. Hi han estat representades 47 companyies provinents de 10 paĂŻsos.

La venda d’entrades dels espectacles en sales s’han duplicat, fent que les gales del cap de setmana esgotessin les entrades i espectacles com el de la companyia Pepa Plana o Paolo Nani pengessin el cartell de complet.

Tot i ja pluja de dissabte al matĂ­ que va fer que es reubiquessin la majoria d’espectacles al carrer i s’anul·lessin un parell, s’han mantingut els espectadors de les actuacions a l’aire lliure amb mĂ©s d’11.000 espectadors. A mĂ©s, tambĂ© ha crescut el nombre d’escolars que han passat pel festival, amb un total de 5.466.

El festival va tancar el diumenge a la tarda amb un concert per a tots els pĂşblics al carrer a cĂ rrec de les Balkan Paradise Orquestra que va comptar amb la participaciĂł de molts dels pallassos i pallasses que varen passar pel festival.

Per aquesta ediciĂł tan especial, la divuitena, el festival ha comptat amb grans noms internacionals i nacionals com ara Chris Lynam, Paolo Nani, Aga-Boom, Fanny Giraud, Pepa Plana, Pistacatro, Juan Callate, Las XL, Cris-Is, Bucraa Circus o la Cia. Mireia Miracle, entre molts altres.

El Festival Internacional de Pallassos de CornellĂ  de Llobregat “Memorial Charlie Rivel” és un festival organitzat per l’Ajuntament de CornellĂ , Ă©s biennal i se celebra a CornellĂ  de Llobregat des de l’any 1984 i que tĂ© la missiĂł de difondre la vessant sociocultural de les arts escèniques dels pallassos. EstĂ  reconegut com un dels mĂ©s prestigiosos d’Europa i Ă©s un referent internacional. 

NotĂ­cies Relacionades

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS!

Et convidem a conèixer totes les activitats en motiu del Dia Internacional dels Museus (#DIM17) al Camp de Tarragona i…

ARRIBA LA TERCERA EDICIĂ“ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

TORNA EL ZOOM, FESTIVAL INTERNACIONAL DE FICCIĂ“ TELEVISIVA

Torna una nova ediciĂł del Zoom, Festival Internacional de FicciĂł Televisiva que tindrĂ  lloc del 20 al 25 de novembre…