Cerca de 22.000 personas en el Festival de Pallassos de Cornellà

lacosta

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop de 22.000 persones.

El certamen es va celebrar del 14 al 21 d’octubre a diversos espais de Cornellà de Llobregat amb una programació de prop de 20 espectacles repartits per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències de gent gran. Hi han estat representades 47 companyies provinents de 10 països.

La venda d’entrades dels espectacles en sales s’han duplicat, fent que les gales del cap de setmana esgotessin les entrades i espectacles com el de la companyia Pepa Plana o Paolo Nani pengessin el cartell de complet.

Tot i ja pluja de dissabte al matí que va fer que es reubiquessin la majoria d’espectacles al carrer i s’anul·lessin un parell, s’han mantingut els espectadors de les actuacions a l’aire lliure amb més d’11.000 espectadors. A més, també ha crescut el nombre d’escolars que han passat pel festival, amb un total de 5.466.

El festival va tancar el diumenge a la tarda amb un concert per a tots els públics al carrer a càrrec de les Balkan Paradise Orquestra que va comptar amb la participació de molts dels pallassos i pallasses que varen passar pel festival.

Per aquesta edició tan especial, la divuitena, el festival ha comptat amb grans noms internacionals i nacionals com ara Chris Lynam, Paolo Nani, Aga-Boom, Fanny Giraud, Pepa Plana, Pistacatro, Juan Callate, Las XL, Cris-Is, Bucraa Circus o la Cia. Mireia Miracle, entre molts altres.

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat “Memorial Charlie Rivel” és un festival organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, és biennal i se celebra a Cornellà de Llobregat des de l’any 1984 i que té la missió de difondre la vessant sociocultural de les arts escèniques dels pallassos. Està reconegut com un dels més prestigiosos d’Europa i és un referent internacional. 

Notícies Relacionades

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS!

Et convidem a conèixer totes les activitats en motiu del Dia Internacional dels Museus (#DIM17) al Camp de Tarragona i…

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

TORNA EL ZOOM, FESTIVAL INTERNACIONAL DE FICCIÓ TELEVISIVA

Torna una nova edició del Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva que tindrà lloc del 20 al 25 de novembre…