PRIMERS NOMS DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL CARA·B!

lacosta

La cinquena edició del Festival Cara•B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer de 2019 a la Fàbrica Fabra i Coats, després d’esgotar entrades a la passada edició.

Pimp Flaco & Kinder Malo, Novedades Carminha, Sticky M.A., La Zowi, Putochinomaricón, Pedro LaDroga, La Plata i Soleá Morente & Napoleón Solo, formen part d’un primer avançament del cartell de la cinquena edició del festival, que s’anirà desvetllant al complet en les pròximes setmanes i que promet seguir sent el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més frescos del moment.

A través dels directes d’una exquisida selecció de les propostes musicals que actualment incendien les escenes independents, el Festival Cara•B arriba a la seva 5a edició consolidat com un projecte integral. Amb una visió de 360º que aborda la creació artística vinculada a la música des tots els seus angles, amb un programa que durant els seus cinc anys de trajectòria ha inclòs, a més de concerts, projeccions, festival de videoclips, exposicions i gastronomia.

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…