Primers confirmats del Cinema Alemany Actual!

lacosta

Els films de Chris Kraus, Dani Levy i Andres Veiel primers confirmats de la 6a edició del Cicle de Cinema Alemany Actual de Barcelona

Arriba una nova edici√≥ del¬†Cicle de cinema alemany actual de Barcelona¬†que tindr√† lloc del 19 d’octubre al 5 de novembre a la Filmoteca de Catalunya. El cicle presenta una selecci√≥ de les m√©s interessants pel¬∑l√≠cules actuals d’Alemanya. Seran 10 de les millors obres de cinema d’autor i independent m√©s original i innovador realitzades en l’√ļltim any a Alemanya. Algunes sessions comptaran amb la pres√®ncia de directors, actors o guionistes dels t√≠tols projectats.

La sisena edició del cicle Cinema alemany actual es consolida com una de les cites ineludibles de la col·laboració entre el Goethe Institut de Barcelona i la Filmoteca de Catalunya.

AVAN√áAMENT PROGRAMACI√ď

La nova edici√≥ del cicle comptar√† amb la projecci√≥ de¬†Die Blumen von gestern¬†(Les flors d‚Äôahir) del director¬†Chris Kraus,¬†que ja va presentar el seu anterior film¬†Poll¬†(2011)¬†a Barcelona.¬†El seu √ļltim film tracta la hilarant, sat√≠rica i alhora commovedora hist√≤ria d’un¬†amour fou¬†entre un historiador alemany especialitzat en temes de l’Holocaust i una jove francesa n√©ta de supervivents jueus.

El director su√≠s-alemany¬†Dani Levy¬†vindr√† a Barcelona per presentar la seva pel¬∑l√≠cula¬†Die Welt der Wunderlichs¬†(El m√≥n dels Wunderlich). El film √©s una barreja¬†entre road movie¬†i¬†screwball comedy. La protagonista √©s una jove, mare soltera i m√ļsica fracassada, que lluita per una segona oportunitat a la vida, lluitant tamb√© amb els seus familiars que tenen diferents tipus de trastorns ps√≠quics.

En aquesta sisena edici√≥ tamb√© es podr√† veure el film¬†Beuys, l’esperat documental¬†d’Andres Veiel¬†sobre l’artista Joesph Beuys, que es va presentar en l’√ļltima edici√≥ de la Berlinale.

Notícies Relacionades

TORNA EL MILLOR CINEMA ALEMANY

Una selecci√≥ de les millors obres de cinema d'autor i independent del cinema alemany es podran veure a la 5a…

Primers confirmats del Serielizados Fest

EP EP EP! El Serielizados Fest, el Festival Internacional de S√®ries de Barcelona, tindr√† lloc del 19 al 22 d'abril…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmar√®s del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…