Primers confirmats del Serielizados Fest

lacosta

EP EP EP! El Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, tindrà lloc del 19 al 22 d’abril de 2017!

El festival amplia l’aforament d’aquesta edició i tindrà el CCCB com a seu central, a més d’altres espais com la Filmoteca de Catalunya, la Fàbrica Moritz Barcelona, la Sala Hiroshima, el Cinema Phenomena i l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Tony Grisoni, guionista de The Young Pope; Justin Webster i Enric Bach, creadors de Muerte en León i Javier Olivares, creador de El Ministerio del Tiempo, entre els primers confirmats.

El festival escalfarà motors el dimecres 19 a la Sala Hiroshima, que es convertirà en la Sala Twin Peaks, just un mes abans de l’esperat retorn de la sèrie de David Lynch.

La Fàbrica Moritz Barcelona acollirà l’obra de teatre El niño de la tele i la cloenda del festival, que comptarà amb un Late Show, una nit plena d’actuacions d’humoristes estatals i locals sobre el món de les sèries.

El festival comptarà amb una extensa programació amb estrenes internacionals de sèries, documentals sobre la cultura pop televisiva, sessions professionals, xerrades, convidats i shows d’humor. En les properes setmanes anunciarem tota la programació del festival i més convidats.

En les properes setmanes s’anunciarà tota la programació del festival i més convidats. Stay tuned!

Notícies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…