PRIMERES CONFIRMACIONS DEL FESTIVAL CARA·B 2019 - La Costa

lacosta

La sisena edició del Festival Cara•B, festival de cultura musical independent i urbana de Barcelona, tindrà lloc els dies 14 i 15 de febrer de 2020 a la Fàbrica Fabra i Coats, amb els sold outs de les seves passades edicions resonant encara en les columnes de la fàbrica.

LocoplayaLos PunsetesEl Mató a un Policía MotorizadoCa7riel & Paco AmorosoDerby Motoreta’s Burrito KachimbaFansoDevaCariñoAleesha i Ortiga formen part de l’avançament d’un cartell que torna a apostar per la seva tradicional fórmula de dualitat entre el pop i rock tradicional i la nova música urbana.

En els seus sis anys d’existència, el festival s’ha consolidat com un referent en l’escena de Barcelona i el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més potents i candents a través d’una cuidada selecció de propostes que incendien les escenes independents.

En les pròximes setmanes es revelaran més artistes i altres activitats i accions que completaran el cartell d’aquesta 6a edició del Cara•B.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…