PRIMERES CONFIRMACIONS DEL FESTIVAL CARA·B 2019

lacosta

La sisena edici√≥ del¬†Festival¬†Cara‚ÄĘB, festival de cultura musical independent i urbana¬†de Barcelona, tindr√† lloc¬†els dies 14¬†i 15¬†de febrer de 2020¬†a la F√†brica Fabra i Coats, amb els¬†sold¬†outs¬†de les seves passades edicions resonant encara en les columnes de la f√†brica.

Locoplaya,¬†Los Punsetes,¬†El Mat√≥ a un Polic√≠a Motorizado,¬†Ca7riel & Paco Amoroso,¬†Derby Motoreta’s Burrito Kachimba,¬†Fanso,¬†Deva,¬†Cari√Īo,¬†Aleesha¬†i¬†Ortiga¬†formen¬†part de l’avan√ßament d’un¬†cartell que torna a apostar per la seva tradicional¬†f√≥rmula de dualitat¬†entre el pop i rock tradicional i la nova m√ļsica urbana.

En els seus sis anys d’exist√®ncia, el festival¬†s’ha consolidat com un referent en l’escena de Barcelona i¬†el principal aparador de les tend√®ncies musicals i¬†els sons alternatius m√©s potents i candents¬†a trav√©s d’una cuidada selecci√≥ de propostes que incendien les escenes independents.

En les pr√≤ximes setmanes es revelaran m√©s artistes i altres activitats i accions que completaran el cartell d’aquesta 6a edici√≥ del Cara‚ÄĘB.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edici√≥ del Festival Internacional de Pallassos de Cornell√†-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edici√≥ del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinar√† tot el teixit creatiu i…