TOT DANSA

6 de juny Mercat de les Flors

lacosta

Prop de 150 joves d’ESO i batxillerat de sis instituts públics de Barcelona s’apropen a la dansa gràcies al projecte Tot Dansa, una iniciativa que inclou la dansa com a assignatura curricular durant un any. L’objectiu del projecte, liderat per l’Institut del Teatre, el Mercat de les Flors i l’Institut Municipal d’Educació, és promoure la dansa com una activitat educativa, integradors i de cohesió social.

Un cop per setmana l’alumnat treballa amb la coreògrafa Sònia Gómez i un equip de ballarins professionals una coreografia que ballaran a final de curs junt amb totes les persones participants del projecte. L’espectacle final, titulat Pinya, es presentarà el 6 de juny al Mercat de les Flors i comptarà amb la participació dels 120 estudiants d’ESO i batxillerat a més de 30 joves de l’Escola Municipal de Música Eixample – Joan Manuel Serrat que interpretaran en directe la música de la peça.

Des del mes de desembre, més de 120 estudiants dels instituts XXV Olimpíada, del barri de Sants-Monjuïc, Martí Pous, de Sant Andreu, Escola Antaviana, de Nou Barris, Ernest Lluch i Poeta Maragall, de l’Eixample, assagen un cop per setmana una coreografia de dansa contemporània que creen junt amb la coreògrafa Sònia Gómez que acabaran mostrant al mes de juny davant de públic, amics i familiars al Mercat de les Flors. L’objectiu del projecte, liderat per l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut Municipal d’Educació, és promoure la dansa com una activitat educativa, integradora i de cohesió social. A més d’un treball del cos i la seva consciència, l’alumnat treballa valors com la cultura de l’esforç, la responsabilitat, la generositat, el compromís o la constància.

 

DOSSIER DE PRENSA

FOTOGRAFIES