ZOOM, FESTIVAL INTERNACIONAL DE FICCI√ď TELEVISIVA

Del 20 al 25 de novembre. Igualada

lacosta

La¬†16a edici√≥¬†del¬†Zoom, Festival Internacional de Ficci√≥ Televisiva¬†tindr√† lloc del 20¬†al 25¬†de novembre a diversos espais d’Igualada i Barcelona.

Enguany el certamen ha¬†renovat la seva p√†gina web i l’ha dotat d’un disseny que facilita la navegaci√≥ i dona m√©s visibilitat i protagonisme als continguts. Amb un grafisme senzill per√≤ acurat, el nou lloc web millora tamb√© l’accessibilitat als recursos i la venda d’entrades online aix√≠ com l’acc√©s a la informaci√≥. Al mateix temps, inclou un¬†hist√≤ric dels 15 anys del Zoom¬†amb imatges i v√≠deos ‘Re-zooms’. La p√†gina web ha estat dissenyada per l’empresa igualadina Instint estrat√®gia digital, patrocinadora del Zoom.

D’altra banda,¬†el certamen s’amplia i afegeix nous formats de televisi√≥, m√©s enll√† de la ficci√≥. En aquesta edici√≥,¬†programes d’entreteniment o informatius tindran tamb√© el seu espai dins el palmar√®s. L’ampliaci√≥ de formats √©s pel Zoom una declaraci√≥ d’intencions, una aposta per donar visibilitat i reconeixement a tots els continguts televisius de qualitat.

El cartell d’aquesta edici√≥ ha estat creat pel¬†dissenyador Nil Morist (Igualada, 1991).¬†En paraules del graduat en Arts i Disseny per l’Escola Massana de Barcelona, la imatge del Zoom 2018¬†“pret√©n construir ponts entre l’espectador i el contingut a trav√©s de la mirada”. Per l’igualad√≠, la pantalla √©s “com una finestra, un mirall que ens interpel¬∑la, una superf√≠cie que ens acompanya,¬†ens transporta i ens absorbeix”. En aquest sentit,¬†el cartell busca copsar aquesta relaci√≥ “d’anada i tornada entre el p√ļblic i el contingut televisiu¬†que, segons Morist, “crea atmosferes, emocions i sentiments”.

Una altra de les novetats del Zoom 2018 √©s la¬†creaci√≥ d’un Jurat Vell, que s’afegeix al Jurat oficial i al Jurat jove. El Jurat vell, format per tres membres,¬†vol potenciar i fer valer la mirada de professionals amb experi√®ncia en el sector que ja s’han retirat del m√≥n laboral per√≤ que mantenen inter√®s per a les novetats de l’audiovisual. El Jurat Vell valorar√† els films de la secci√≥ oficial i¬†concediran el premi a la Millor Pel¬∑l√≠cula.

X

NOTA DE PREMSA NOU CARTELL I WEB

NOTA FILMS SECCI√ď OFICIAL

NOTA¬†TOTA LA PROGRAMACI√ď

X

FOTOGRAFIES