MYRIAS

Maig Barcelona

lacosta

Myrias¬†√©s un projecte expositiu realitzat entre 2015 i 2019 i conformat per¬†44 fotografies¬†que exploren els punts de contacte entre¬†la natura i la civilitzaci√≥ ideat per la¬†fot√≤grafa tinerfenya Elena Sol. El t√≠tol¬†Myrias,¬†que fa¬†refer√®ncia a la paraula grega mir√≠ada que significa ‘quantitat incalculable’ o ‘all√≤ que no podem abarcar’, ens¬†endinsa en un viatge arqueol√≤gic¬†on els llocs del present, comuns a natura i √©ssers humans, conecten amb el temps en tota la seva magnitud. Despr√©s de passar per la galeria de B the travel brand Xperience de Barcelona, el projecte es podr√† veure al mes de setembre a¬†Madrid¬†i despr√©s itenerar√† per¬†Palma de Mallorca i Lisboa.

Myrias va ser seleccionat als VOIES OFF AWARDS 2017, ha guanyat el segon premi als visionats PHOTOALICANTE 2019 i ha estat parcialment exposat al Festival PA-TA-TA 2019.

El jurat ha estat format per la docent i cr√≠tica d’art contemporani¬†Carmen Dalmau, el fot√≤graf¬†David Jim√©nez, el director de Foto Colectania¬†Pepe Font de Mora, la directora art√≠stica de la Fundaci√≥¬†Foto Colectania¬†Irene de Mendoza¬†i el coordinador¬†de Experiencias de B the travel brand Xperience¬†Mariano Gij√≥n.

Tots ells han seleccionat el projecte de¬†Myrias¬†d’entre una seixantena de propostes per la seva¬†coher√®ncia¬†i la¬†maduresa del projecte, la¬†interpretaci√≥ oberta i po√®tica sobre la tem√†tica del certamen¬†i la seva¬†aproximaci√≥ a les arrels culturals i antropol√≤giques¬†que ens conviden a fer un viatge en el temps. A m√©s a m√©s, tamb√© han destacat l’encertada proposta expositiva i la seva adaptaci√≥ a l’espai.

X

NOTA DE PREMSA SOBRE CONCURS THE JOURNEY

NOTA DE PREMSA AMB GUANYADORA CONCURS THE JOURNEY

X

FOTOGRAFIES