THE JOURNEY

Fins al 30 de novembre Barcelona

lacosta

Arriba la primera edició de The Journey, el concurs fotogràfic de la marca de viatges B the travel brand Xperience dirigit als fotògrafs que hagin explorat el concepte de viatge en el sentit més ampli de la paraula. El guanyador serà l’encarregat de dissenyar un projecte expositiu que es presentarà a diverses galeries de la marca de viatges a Espanya i Portugal.

L’objectiu és anar més enllà de l’estereotipada fotografia de viatge. The Journey busca camins imaginaris o reals, recorreguts per terra o per mar o viatges fotogràfics introspectius que obrin noves fronteres. El viatge pot ser un simple desplaçament, un breu passeig, una aventura inesperada, un exili voluntari, una expedició sense rumb o, fins i tot, una odissea interior. Els matisos del viatge poden ser infinits. El certamen convida als fotògrafs a crear una proposta d’instal·lació d’un treball propi que abordi aquest tema d’una forma creativa, interessant i original.

La convocatòria, que ja restarà oberta fins al 30 de novembre, està dirigida a tots aquells fotògrafs professionals o amateurs, emergents o consagrats que acceptin el repte d’adaptar les seves propostes a les galeries de B the travel brand Xperience. La proposta guanyadora s’exposarà a partir del març de 2020 a la galeria de B the travel brand Xperience Barcelona.

X

NOTA DE PREMSA

NOTA DE PREMSA AMB GUANYADORA

X

FOTOGRAFIES