STUDIO WEIL

Fins al 4 d'agost. Port d'Andratx (Mallorca)

lacosta

Studio Weil (Port d’Andratx) inaugura dues noves exposicions, Obra sobre paper de Barbara Weil i AL-ARO del mallorqu√≠ Rafa Forteza.

L’edifici √©s un espectacular espai que va ser dissenyat¬†per l’arquitecte¬†Daniel Libeskind i que vol recollir¬†el llegat de l’artista¬†Barbara Weil i¬†fomentar la creaci√≥¬†i¬†el coneixement¬†contemporani a Mallorca

Barbara¬†Weil¬†(Chicago, 1933 –¬†Port¬†d’Andratx, 2018) sempre va estar compromesa¬†i dedicada a l’art i la major part de la seva obra pl√†stica la va desenvolupar al Port¬†d’Andratx, on va viure i va treballar des de 1972.¬†L’objectiu d’Studio¬†Weil¬†√©s dinamitzar l’espai i convertir-lo en un centre de difusi√≥ i creaci√≥ cultural i art√≠stica i per a fomentar el coneixement contemporani¬†de l’illa de Mallorca.

Studio¬†Weil¬†ha estat dissenyat per l’arquitecte Daniel¬†Libeskind¬†del qual,¬†entre els seus molts treballs,¬†destaquen l’Imperial¬†War¬†Museum¬†de Manchester, la¬†London¬†Metropolitan¬†University¬†o el Museu Jueu de Berl√≠n.

Aquest 2021 neix el Premi Barbara H.¬†Weil¬†per a dones artistes de les Illes Balears, amb l’objectiu de donar visibilitat a artistes femenines emergents amb la finalitat de divulgar, promoure i fomentar la qualitat art√≠stica contempor√†nia a les illes.

Studio¬†Weil¬†s’inaugura dissabte 12 de juny amb dues exposicions, una de la mateixa Barbara¬†Weil¬†(Obra sobre paper) i una altra de l’artista multidisciplinari mallorqu√≠ Rafa¬†Forteza¬†(AL-ARO).

NOTA DE PREMSA

FOTOGRAFIES
VIDEOS