SOS CULTURA

Octubre 2020 Fundació Carulla

lacosta

La Fundació Carulla dona a conèixer els projectes guanyadors de ‘SOS Cultura’, un programa extraordinari de suport als creadors culturals.

SOS Cultura és un programa excepcional dotat amb 100.000 euros i impulsat per la Fundació Carulla per a donar suport als i les creadores culturals en aquest estat d’emergència actual.
Sota el lema ‘Contra l’emergència emocional de la Covid-19, SOS Cultura’ s’han escollit 20 projectes en la categoria de Creacions a l’espai públic i 3 en la categoria de Mutare en el territori. La categoria de Creacions literàries es delibera a finals de novembre i s’han rebut 17 candidatures.

Aquests creadors culturals volen plantar cara a la pandèmia amb els seus projectes i ajudar a la societat a fer front a l’emergència emocional que està ocasionant la Covid-19. L’objectiu és transformar les principals emocions que ens ha ocasionat la pandèmia com la por, la soledat, l’aïllament o com hem d’encarar la mort, a travès de la reflexió per tal que ens ajudi a superar la situació.

Actualment la cultura està jugant un paper fonamental per a superar aquesta situació i és per això que des de la Fundació Carulla es treballa per posar en valor i activar la capacitat de la cultura com a motor de transformació social.

XX

FOTOGRAFIES