SALA HIROSHIMA

Octubre 2019 - Juny 2020 Sala Hiroshima

lacosta

Sala Hiroshima: temporada 2019/2020

La Sala Hiroshima obre la seva nova temporada a començaments d’octubre.

La Sala Hiroshima és un espai escènic obert a les creacions no convencionals, amb voluntat de potenciar els artistes emergents, així com treballar amb artistes ja consolidats que explorin els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l’escena, amb forta presència d’artistes internacionals. Hiroshima centra la seva línia artística en les arts del moviment, les noves dramatúrgies, el circ contemporani, la música en viu i les experiències multidisciplinars, contrastant disciplines i creuant públics.

Hiroshima presenta aquest any una quinzena d’espectacles i vol seguir sent un espai de referència en el recolzament a la creaciĂł emergent i la difusiĂł de les noves tendències en les arts escèniques internacionals, defensant la diferència, la innovaciĂł constant i el compromĂ­s amb el pĂşblic.

La temporada 2019-2020 de la sala Hiroshima presenta una quinzena de propostes artĂ­stiques seleccionades amb molta cura i contextualitzades mitjançant un programa de tallers i trobades amb els artistes que, sumades a la segona ediciĂł de l’escola per a l’espectador, tornaran a fer d’aquest un gran any per la sala.

Des de La Costa ens vam encarregar de les Relacions Públiques i la campanya de premsa d’inauguració de la Sala Hiroshima, que va tenir lloc el 9 d’abril del 2015, i, des de llavors, portem la premsa de la programació de la sala.

CONVOCATĂ’RIA COFFEE PRESS + PASSI DE GRĂ€FICS HARM-ONY

INAUGURACIĂ“ CICLO ORO + ESTRENA HARM-ONY

NOTA DE PREMSA PRESENTACIĂ“ SISENA TEMPORADA HIROSHIMA

DOSSIER DE PREMSA SISENA TEMPORADA HIROSHIMA

CATĂ€LEG SISENA TEMPORADA HIROSHIMA

 

FOTOGRAFIES
VIDEOS