SALA HIROSHIMA

Octubre 2019 - Juny 2020 Sala Hiroshima

lacosta

Sala Hiroshima: temporada 2019/2020

La Sala Hiroshima obre la seva nova temporada a¬†comen√ßaments d’octubre.

La¬†Sala Hiroshima¬†√©s un espai esc√®nic obert a les creacions no convencionals, amb voluntat de potenciar els artistes emergents, aix√≠ com treballar amb artistes ja consolidats que explorin els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l‚Äôescena, amb forta pres√®ncia d‚Äôartistes internacionals. Hiroshima centra la seva l√≠nia art√≠stica en les arts del moviment, les noves dramat√ļrgies, el circ contemporani, la m√ļsica en viu i les experi√®ncies multidisciplinars, contrastant disciplines i creuant p√ļblics.

Hiroshima presenta aquest any una quinzena d’espectacles i¬†vol seguir sent un espai de¬†refer√®ncia en el¬†recolzament a la creaci√≥ emergent i la difusi√≥ de les noves tend√®ncies en les arts esc√®niques internacionals, defensant la¬†difer√®ncia, la innovaci√≥ constant i el comprom√≠s amb el p√ļblic.

La¬†temporada 2019-2020 de la sala Hiroshima presenta una quinzena de propostes art√≠stiques¬†seleccionades amb molta cura i contextualitzades mitjan√ßant un programa de¬†tallers i trobades amb els artistes que, sumades a¬†la segona edici√≥ de l’escola per a l’espectador, tornaran a fer d’aquest un gran any per la sala.

Des de La Costa ens vam encarregar de les Relacions P√ļbliques i la campanya de premsa d‚Äôinauguraci√≥ de la Sala Hiroshima, que va tenir lloc el 9 d‚Äôabril del 2015, i, des de llavors, portem la premsa de la programaci√≥ de la sala.

NOTA MULTIVERSE – LOUIS VANHAVERBEKE

NOTA PROGRAMACI√ď DESEMBRE

NOTA PRESENTACI√ď SISENA TEMPORADA HIROSHIMA

DOSSIER DE PREMSA SISENA TEMPORADA HIROSHIMA

CATÀLEG SISENA TEMPORADA HIROSHIMA

FOTOGRAFIES
VIDEOS