SALA HIROSHIMA 2018 – 2019

Setembre 2018 - Maig 2019 Sala Hiroshima

lacosta

Sala Hiroshima: temporada 2018/2019

La Sala Hiroshima obre la seva nova temporada a finals de setembre.

La Sala Hiroshima és un espai escènic obert a les creacions no convencionals, amb voluntat de potenciar els artistes emergents, així com treballar amb artistes ja consolidats que explorin els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l’escena, amb forta presència d’artistes internacionals. Hiroshima centra la seva línia artística en les arts del moviment, les noves dramatúrgies, el circ contemporani, la música en viu i les experiències multidisciplinars, contrastant disciplines i creuant públics.

Hiroshima presenta aquest any una selecciĂł especial de 15 propostes. Aquesta programaciĂł reduĂŻda pretĂ©n mantenir els estĂ ndards de qualitat del projecte davant d’una important retallada en el finançament pĂşblic, deguda a canvis en els criteris de les bases de les lĂ­nies de subvenciĂł durant la temporada passada.

Hiroshima vol seguir sent un espai de referència en el recolzament a la creació emergent i la difusió de les noves tendències en les arts escèniques internacionals, defensant la diferència, la innovació constant i el compromís amb el públic. Per això, Hiroshima ha decidit reinventar-se per a mantenir els seus estàndards de qualitat i suport a la creació, així com per oferir millors condicions als seus artistes associats.

La temporada 2018-2019 de la sala Hiroshima es concentra en aquestes 15 propostes artĂ­stiques seleccionades amb molta cura i contextualitzades mitjançant un programa de tallers i activitats paral·leles que, sumades a una modesta escola per a l’espectador, faran d’aquest un gran any per la sala.

Des de La Costa ens vam encarregar de les Relacions Públiques i la campanya de premsa d’inauguració de la Sala Hiroshima, que va tenir lloc el 9 d’abril del 2015, i, des de llavors, portem la premsa de la programació de la sala.

NOTA ILLUD MYSTICUM – ALBERT ARRIBAS + FRANCESC CUÉLLAR CATALĂ€

NOTA ILLUD MYSTICUM – ALBERT ARRIBAS + FRANCESC CUÉLLAR CASTELLĂ€

NOTA UNTIED TALES – CLARA FUREY + PETER JASKO CATALĂ€

NOTA UNTIED TALES – CLARA FUREY + PETER JASKO CASTELLĂ€

NOTA PROGRAMACIĂ“ ABRIL CATALĂ€

NOTA PROGRAMACIĂ“ ABRIL CASTELLĂ€

NOTA PROGRAMACIĂ“ MAIG – ARNO SCHUITEMAKER CATALĂ€

NOTA PROGRAMACIĂ“ MAIG – ARNO SCHUITEMAKER CASTELLĂ€

NOTA DE PREMSA PRESENTACIĂ“ DE TEMPORADA CATALĂ€

NOTA DE PREMSA PRESENTACIĂ“ DE TEMPORADA CASTELLĂ€

DOSSIER DE PREMSA TEMPORADA 2018 -2019 CATALĂ€

DOSSIER DE PREMSA TEMPORADA 2018-2019 CASTELLĂ€

CATÀLEG TEMPORADA 2018-2019

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS