SALA HIROSHIMA 2018 – 2019

Setembre 2018 - Maig 2019 Sala Hiroshima

lacosta

Sala Hiroshima: temporada 2018/2019

La Sala Hiroshima obre la seva nova temporada a finals de setembre.

La Sala Hiroshima és un espai escènic obert a les creacions no convencionals, amb voluntat de potenciar els artistes emergents, així com treballar amb artistes ja consolidats que explorin els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l’escena, amb forta presència d’artistes internacionals. Hiroshima centra la seva línia artística en les arts del moviment, les noves dramatúrgies, el circ contemporani, la música en viu i les experiències multidisciplinars, contrastant disciplines i creuant públics.

Hiroshima presenta aquest any una selecciĂł especial de 15 propostes. Aquesta programaciĂł reduĂŻda pretĂ©n mantenir els estĂ ndards de qualitat del projecte davant d’una important retallada en el finançament pĂşblic, deguda a canvis en els criteris de les bases de les lĂ­nies de subvenciĂł durant la temporada passada.

Hiroshima vol seguir sent un espai de referència en el recolzament a la creació emergent i la difusió de les noves tendències en les arts escèniques internacionals, defensant la diferència, la innovació constant i el compromís amb el públic. Per això, Hiroshima ha decidit reinventar-se per a mantenir els seus estàndards de qualitat i suport a la creació, així com per oferir millors condicions als seus artistes associats.

La temporada 2018-2019 de la sala Hiroshima es concentra en aquestes 15 propostes artĂ­stiques seleccionades amb molta cura i contextualitzades mitjançant un programa de tallers i activitats paral·leles que, sumades a una modesta escola per a l’espectador, faran d’aquest un gran any per la sala.

Des de La Costa ens vam encarregar de les Relacions Públiques i la campanya de premsa d’inauguració de la Sala Hiroshima, que va tenir lloc el 9 d’abril del 2015, i, des de llavors, portem la premsa de la programació de la sala.

NOTA PROGRAMACIÓ MARÇ CATALÀ

NOTA PROGRAMACIÓ MARÇ CASTELLÀ

NOTA DE PREMSA PRESENTACIĂ“ DE TEMPORADA CATALĂ€

NOTA DE PREMSA PRESENTACIĂ“ DE TEMPORADA CASTELLĂ€

DOSSIER DE PREMSA TEMPORADA 2018 -2019 CATALĂ€

DOSSIER DE PREMSA TEMPORADA 2018-2019 CASTELLĂ€

CATÀLEG TEMPORADA 2018-2019

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS