Premis AlĂ­cia

21 de setembre de 2019. AtlĂ ntida de Vic

lacosta

Els Premis AlĂ­cia son els premis anuals atorgats pel sector de la mĂşsica a Catalunya. La primera cerimònia d’entrega del guardons es celebrarĂ  el dia 21 de setembre a l’AtlĂ ntida de Vic, coincidint amb la celebraciĂł del Mercat de MĂşsica Viva de Vic.

L’objectiu d’aquests reconeixements Ă©s donar valor i visibilitat a la mĂşsica produĂŻda a Catalunya aixĂ­ com a aquelles entitats que hi treballen. Els premis s’entregaran anualment a aquells projectes o propostes que fomentin els valors artĂ­stics, culturals, socials i creatius de la mĂşsica i destaquin per la seva alta qualitat.

Els Premis AlĂ­cia estan impulsats per l’Acadèmia Catalana de la MĂşsica. D’ençà de la seva fundaciĂł el 2011, l’Acadèmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances del sector i aixoplugar no nomĂ©s als professionals sinĂł tambĂ© a la seva activitat creadora, acadèmica, industrial, tècnica i auxiliar. L’objectiu de l’entitat Ă©s abordar els reptes del sector musical de forma conjunta i articular solucions de consens per vertebrar-lo.

X

X

NOTA DE PREMSA (AMB TOTS ELS PREMIATS)

FOTOGRAFIES