Premis AlĂ­cia

21 de setembre de 2019. AtlĂ ntida de Vic

lacosta

Els Premis AlĂ­cia son els premis anuals atorgats pel sector de la mĂșsica a Catalunya. La primera cerimĂČnia d’entrega del guardons es celebrarĂ  el dia 21 de setembre a l’AtlĂ ntida de Vic, coincidint amb la celebraciĂł del Mercat de MĂșsica Viva de Vic.

L’objectiu d’aquests reconeixements Ă©s donar valor i visibilitat a la mĂșsica produĂŻda a Catalunya aixĂ­ com a aquelles entitats que hi treballen. Els premis s’entregaran anualment a aquells projectes o propostes que fomentin els valors artĂ­stics, culturals, socials i creatius de la mĂșsica i destaquin per la seva alta qualitat.

Els Premis AlĂ­cia estan impulsats per l’AcadĂšmia Catalana de la MĂșsica. D’ençà de la seva fundaciĂł el 2011, l’AcadĂšmia ha anat articulant-se amb la voluntat de donar cobertura a les mancances del sector i aixoplugar no nomĂ©s als professionals sinĂł tambĂ© a la seva activitat creadora, acadĂšmica, industrial, tĂšcnica i auxiliar. L’objectiu de l’entitat Ă©s abordar els reptes del sector musical de forma conjunta i articular solucions de consens per vertebrar-lo.

X

X

NOTA DE PREMSA PRÈVIA

NOTA DE PREMSA (AMB TOTS ELS PREMIATS)

 

FOTOGRAFIES