PREMIS AL√ćCIA 2021

Anunci premiats: Dilluns 21 de juny.

lacosta

Els¬†Premis Al√≠cia¬†s√≥n els¬†premis anuals atorgats pel sector de la m√ļsica a Catalunya i¬†estan conformats per 11 categories:¬†Autoria, Interpretaci√≥, Interdisciplina, Talent emergent, Producci√≥ discogr√†fica, Directe, Projecte social, Projecte educatiu, Internacionalitzaci√≥, Periodisme musical¬†i¬†Traject√≤ria.¬†L‚Äôobjectiu dels Premis¬†√©s¬†promocionar, visibilitzar i posar en valor¬†la m√ļsica produ√Įda dins del territori catal√†¬†i el conjunt de la seva activitat, sense distinci√≥ de g√®neres o estils.

Els Premis s‚Äôentreguen anualment a aquells projectes o¬†propostes que destaquin per la seva excel¬∑l√®ncia¬†i fomentin els valors creatius, art√≠stics, culturals i socials de la m√ļsica. Els finalistes i guanyadors dels premis s√≥n escollits pels acad√®mics i les 40¬†entitats que conformen l‚ÄôAcad√®mia Catalana de la M√ļsica¬†mitjan√ßant una s√®rie de votacions.

Dilluns 21 de juny,¬†i coincidint amb la celebraci√≥ del Dia Internacional de la M√ļsica, es donaran a con√®ixer els premiats dels Premis Al√≠cia 2021.¬†

 

NOTA DE PREMSA PREMIS AL√ćCIA (CATAL√Ä)

FOTOGRAFIES