OFFF 2019

25, 26 i 27 abril Museu del Disseny de Barcelona

lacosta

L’OFFF 2019, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, reunir√† durant 3 dies¬†a les principals veus de la ind√ļstria creativa que marca les tend√®ncies de la nova imatge i est√®tica en els camps del disseny, la m√ļsica, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

L’OFFF¬†aplega a la comunitat¬†m√©s √†mplia de professionals del sector del disseny¬†i¬†creativitat¬†local i¬†internacional i en els seus 18 anys d’experi√®ncia¬†ha celebrat¬†m√©s de 40 edicions per tot¬†el m√≥n¬†sota¬†el segell¬†OFFF¬†on tour. El 2018 va ser¬†present¬†a Mil√†, Litu√†nia, Viena, Tel Aviv, M√®xic, Sevilla¬†i¬†Moscou. I durant la seva traject√≤ria tamb√© ha estat present a altres ciutats com Nova York, Londres, Lisboa i Cincinnati.

Enguany el festival oferir√† 60¬†confer√®ncies i portar√† a m√©s de 100¬†artistes i creadors¬†d’arreu del m√≥n. Entre els convidats destacats¬†d’aquesta edici√≥ hi trobem a Nomada Studio, que ens presentaran¬†Gris, el reconegut videojoc¬†creat per Nomada i il¬∑lustrat per Conrad Roset, desenvolupat per a Nintendo Switch i PC¬†que recentment ha rebut un Premi Annie a millor animaci√≥ per a un personatge de videojoc; Abby Beck, top senior product manager de Google que ens parlar√† sobre AMP (p√†gines m√≤bils accelerades); Munish Dabas i Mindy DelliCarpini, enginyers d’UX (User experience) que ens pressentaran el User Experience Engineering (UXE) i James Vitore, reconegut artista i dissenyador que ens parlar√† del seu darrer llibre Feck perfuction, on reta i inspira al lector a buscar m√©s, esfor√ßar-se m√©s i a crear un millor futur, entre molts altres.

Aquesta edici√≥ el festival s’inaugura amb el film¬†The Mill¬†dirigit per Ilya Abulkhanov, del reconegut estudi Mill+ que treballa la creaci√≥ de contingut visual i efectes especials, coneguts per les seves feines d’efectes visuals de t√≠tols de cr√®dit com la tercera temporada de la s√®rie televisiva True detective, Iron man o XMen, entre molts altres.

La cloenda de l’OFFF ser√† el dissabte 27 d’abril amb Main titles (t√≠tols de cr√®dit) que enguany ser√† dirigida per Chris Bjerre i que ser√† la pe√ßa audiovisual que posar√† punt i final al certamen. Una pe√ßa que recull a tots els protagonistes de la present edici√≥ del festival i que tot el p√ļblic l’espera.¬†Un dels seus treballs m√©s recents i destacats √©s la col¬∑laboraci√≥ amb Ash Thorp en el film¬†Ghost in the Shell,¬†el fam√≥s v√≠deo de motion VOID,¬†el logotip introductori per a l’antologia de curtmetratges de¬†Blade Runner: lost memories¬†i els style frames per al programa¬†SYFY NIGHTFLYERS¬†de George R. R. Martin.

El festival ja té les entrades a la venda i se celebra a diferents espais del Museu del Disseny de Barcelona.

Nota de premsa: anunci de dates i avançament de programació

XX

FOTOGRAFIES
VIDEOS