NOVES ESCENES, XARXA TRANSVERSAL

Gener - Novembre Diferents ciutats de Catalunya

lacosta

La iniciativa Noves Escenes, nom amb el qual¬†es coneix tamb√©¬†el teatre innovador i m√©s experimental, √©s¬†un dels projectes del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals¬†que t√© per objectiu crear una oferta cultural innovadora i convidar al p√ļblic¬†a descobrir els formats m√©s experimentals de l’escena catalana. D’aquesta manera, es busca normalitzar la pres√®ncia del teatre contemporani arreu del pa√≠s i no nom√©s a Barcelona, on fins ara es concentra la major¬†part de¬†l’oferta d’aquest tipus d’espectacles.

Les ciutats de Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Matar√≥, Olot, Reus, Sant Cugat del Vall√®s, Tortosa i¬†¬†Vilanova i la Geltr√ļ,¬†membres de la Xarxa, inclouran en les programacions dels seus teatres espectacles de noves dramat√ļrgies¬†com¬†Rapha√ęlle¬†de La Conquesta del Pol Sud, Kingdom¬†i Birdie d’Agrupaci√≥n Se√Īor¬†Serrano, Esmorza amb mi¬†d’Iv√°n Morales¬†i Cosas que se olvidan f√°cilmente de¬†Xavier Bob√©s.

A m√©s, entre el 30 de gener i el 13 d’abril, a¬†totes les ciutats de la Xarxa es representar√† el nou¬†espectacle de¬†l’artista esc√®nic David Espinosa titulat¬†Confer√®ncia Espectacular. Es tracta d’una creaci√≥ produ√Įda √≠ntegrament per la Xarxa Transversal¬†que serveix¬†d’introducci√≥ divulgativa¬†al teatre m√©s contemporani¬†aix√≠ com¬†als altres espectacles programats.

El Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals, format per 10 ciutats mitjanes de Catalunya,¬† treballa¬†en favor de la promoci√≥ i la defensa de la cultura amb l’objectiu de fer que tot el territori sigui generador i receptor de propostes en el terreny de la creaci√≥.

X
X

NOTA DE PREMSA

FOTOGRAFIES

 

VIDEOS