MUHBA – ACTIVITATS JUNY-JULIOL 2020

Juny - Juliol 2020 Online · Barcelona

lacosta

El MUHBA, Museu d’Història de Barcelona, ofereix al llarg dels mesos de juny i juliol diverses activitats, tant digitals com presencials, que posen en relació la història amb el cinema i la música. Alhora, el museu ha reobert les seves portes al públic des del dimarts 2 de juny.

ACTIVITATS JULIOL:

Cicle de concerts d’estiu al Park Güell Guitarra/Bcn.
Els divendres 3, 10, 17 i 24 de juliol arriba el cicle de concerts d’estiu al Park Güell Guitarra/Bcn, que ens farà gaudir de la guitarra clàssica d’Àlex Garrobé, la mediterrània i flamenca de Chicuelo acompanyat per Marco Mezquida i Paco de Mode, la guitarra mestissa de Pyrophorus Guitar Duo i del jazz manouche de la mà del quintet del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña.

Espectacle literari Paraules i sons de Barcelona. Itinerari literari per la ciutat del XIX i XX al MUHBA Vil·la Joana. 
El dijous 16 de juliol al MUHBA Vil·la Joana podrem gaudir de l’espectacle Paraules i sons de Barcelona. Itinerari per la ciutat del XIX i XX, un passeig amb contrapunt musical pels relats literaris que han construït l’imaginari de la Barcelona contemporània a càrrec de l’actriu i rapsoda Gemma Sangerman acompanyada pel clarinet d’Oriol Romaní.

NOTA DE PREMSA CONCERTS GUITARRA/BCN PARK GÃœELL I ESPECTACLE LITERARI PARAULES I SONS A BARCELONA

NOTA DE PREMSA ESPECTACLE LITERARI PARAULES I SONS A BARCELONA

Cicle de cinema online Barcelona i el cinema criminal dins la programació Barcelona en moviment.
Els dijous 16, 23 i 30 de juliol arriba la segona edició del cicle Barcelona en moviment. Nits de Cinema al MUHBA Park Güell que aquest cop es dedica a Barcelona i el cinema criminal i es farà online.

NOTA DE PREMSA CICLE DE CINEMA ONLINE BARCELONA EN MOVIMENT – BARCELONA I EL CINEMA CRIMINAL

ACTIVITATS JUNY:

Conferència online Imagen y relato. Los bajos fondos en el cine de Barcelona a càrrec de Celia Marín Vega i inclosa dins del cicle Diàlegs del Park Guell. Disponible al canal de youtube del MUHBA des del 3 de juny.

NOTA DE PREMSA: CONFERÈNCIA IMAGEN Y RELATO. LOS BAJOS FONDOS EN EL CINE DE BARCELONA

Concert online de Roger Mas des del MUHBA Vil·la Joana i conferència audició “Musicant Verdaguer” a càrrec d’Arnau Tordera per commemorar el 118è aniversari de la mort del poeta Jacint Verdaguer. Disponibles al canal de youtube del MUHBA des del 10 de juny.

NOTA DE PREMSA: CONCERT ROGER MAS AL MUHBA VIL·LA JOANA PER LA FESTA VERDAGUER

 

FOTOGRAFIES
VIDEOS