MOST 2019

Del 7 al 17/11 i del 27/11 a l'1/12. Vilafranca del Penedès i Priorat

lacosta

La 9a ediciĂł del Most, Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava tindrĂ  lloc del 7 al 17 de novembre a Vilafranca del Penedès i a la comarca de l’Alt Penedès i del 27 de novembre a l’1 de desembre al Priorat.

El cartell d’aquesta edició del Most ens situa a l’interior d’un celler on es fa un tast i ens enfoca cap a l’interior d’una copa de vi, fins a estar envoltats pels sons i les imatges abstractes del vi rodant, veient la transparència i el joc de llums que genera dins la copa.

Collita 2019 està formada per 37 peces audiovisuals que sumen un total de 904 minuts sobre la vinya, el vi i el cava procedents de nou països (Argentina, Bèlgica, Brasil, Espanya, Estats Units, França, Itàlia, Portugal i Suïssa). Enguany més del 40% dels projectes seleccionats provenen de l’estranger, un 43% prové del talent català, un 29% de treballs penedesencs i el 16% restant prové de la resta de l’Estat espanyol. En aquesta edició destaca el creixement dels treballs vinculats a la comarca del Penedès, que dupliquen el seu nombre respecte el 2018 i es concentren en l’àmbit de la publicitat.

També destaca la riquesa en els formats audiovisuals que aposten per la creativitat artística i aporten continguts a través de visions polièdriques i apassionants sobre les cultures del vi. Així com la seva diversitat temàtica, molt atenta a aspectes que pertanyen als debats més actuals de la vitivinicultura i que reflexionen sobre el futur de la vinya i el respecte a la terra.

X
X

NOTA DE PREMSA AVANÇAMENT PROGRAMACIÓ

NOTA DE PREMSA GALĂŤCIA + PREMIATS MOST

FOTOGRAFIES