MADONNA 1986

Tot l'any. Pamplona

lacosta

L’artista Mikel Belascoain proposa una nova instal·lació expositiva: Madonna 1986, ocupant tot un edifici del centre de Pamplona i inspirada en una icona de la música pop: Madonna.

El centre de Pamplona té el seu primer ‘art building’ creat per la Fundació Jon de la Puente, en col·laboració amb tuapartamento.com, i que compta amb la instal·lació Madonna 1986 de l’artista navarrès Mikel Belascoain que conté peces inspirades en una icona de la música pop: Madonna. La instal·lació ocupa tot l’interior de l’edifici i es pot visitar durant tot l’any (amb cita prèvia).

La instal·lació es completa amb les exposicions dels artistes Montse Borda, Vittoria Drago, Fermin Urdanoz i Mireia Martín Larumbe. Cada un d’aquests artistes ocupa un apartament de l’edifici, el que el converteix en un edifici artístic únic i singular a la ciutat i segurament en part del territori nacional.

L’edifici BSC Boutique és un dels edificis i apartaments artístics creats en col·laboració amb tuapartamento.com. Es tracta d’una iniciativa de la recentment creada Fundació Jon de la Puente, missió de la qual és donar suport al art i promoure la cultura, mostrant l’art a través de localitzacions especials que apropin les obres a les persones.

XX

FOTOGRAFIES
VIDEOS