LA TENDRESA D’ALFREDO SANZOL

A partir del 19 de gener 2019. Teatre Poliorama

lacosta

Arriba la versi√≥ catalana de¬†La tendresa, un espectacle d’Alfredo Sanzol,¬†que es podr√† veure a Barcelona a partir del 19 de gener de 2019 al Teatre Poliorama.¬†Alfredo Sanzol, guardonat amb¬†el XII Premio Valle-Incl√°n de Teatro¬†per La ternura, dirigir√† a¬†Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltr√°n, Carlos Cuevas, Marta P√©rez i Jordi Rico.

La ternura es va estrenar al 2017 al Teatro de la Abad√≠a de Madrid amb gran √®xit de cr√≠tica i p√ļblic, seguidament surt de gira per tot l‚ÄôEstat, visitant els principals teatres del pa√≠s. La ternura, que ha estat guardonada amb el XII Premio Valle-Incl√°n 2018 i 5 candidatures als Premis MAX, entre d‚Äôaltres, arribar√† a Barcelona per estrenar la versi√≥ catalana coprodu√Įda per les companyies Dagoll Dagom i T de Teatre.

Alfredo Sanzol s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir el muntatge La tendresa, una enginyosa comèdia romàntica de llenyataires i princeses  que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor, perquè si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

x

NOTA DE PREMSA LA TENDRESA

x

FOTOGRAFIES

 

 

VIDEOS