LA TENDRESA D’ALFREDO SANZOL

A partir del 19 de gener 2019. Teatre Poliorama

lacosta

Arriba la versiĂł catalana de La tendresa, un espectacle d’Alfredo Sanzol, que es podrĂ  veure a Barcelona a partir del 19 de gener de 2019 al Teatre Poliorama. Alfredo Sanzol, guardonat amb el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per La ternura, dirigirĂ  a Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta PĂ©rez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana.

La ternura es va estrenar al 2017 al Teatro de la Abadía de Madrid amb gran èxit de crítica i públic, seguidament surt de gira per tot l’Estat, visitant els principals teatres del país. La ternura, que ha estat guardonada amb el XII Premio Valle-Inclán 2018 i 5 candidatures als Premis MAX, entre d’altres, arribarà a Barcelona per estrenar la versió catalana coproduïda per les companyies Dagoll Dagom i T de Teatre.

Alfredo Sanzol s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir el muntatge La tendresa, una enginyosa comèdia romàntica de llenyataires i princeses  que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor, perquè si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

x

NOTA DE PREMSA (CATALĂ€)

NOTA DE PREMSA (CASTELLĂ€)

DOSSIER DE PREMSA (CATALĂ€)

xX

x

FOTOGRAFIES

 

 

VIDEOS

 

AUDIOS