LA TENDRESA D’ALFREDO SANZOL

Fins el 24 de març. Teatre Poliorama

lacosta

La tendresa¬†prorroga fins el 24 de mar√߬†la seva temporada al Teatre Poliorama,¬†gr√†cies a la bona acollida que ha tingut per part del p√ļblic i la cr√≠tica. L’espectacle,¬†escrit i dirigit per¬†Alfredo Sanzol¬†i protagonitzat per¬†Laura Aubert, Javier Beltr√°n,¬†Elisabet Casanovas,¬†Marta P√©rez,¬†Jordi Rico¬†i¬†Ferran Vilajosana,¬†ja ha estat vist, des de la seva estrena¬†a Barcelona, per¬†m√©s de¬†15.000 espectadors.

La versi√≥ en castell√†,¬†La ternura, es¬†va estrenar al 2017 al Teatro de la Abad√≠a de Madrid amb gran √®xit de cr√≠tica i p√ļblic. Seguidament va sortir¬†de gira per tot l‚Äôestat, visitant els principals teatres del pa√≠s. Ara¬†es pot veure a Barcelona produ√Įda per¬†Dagoll Dagom¬†i¬†T de Teatre.¬†Joan Llu√≠s Bozzo¬†ha fet l’adaptaci√≥ del text de Sanzol al¬†catal√†.

Alfredo Sanzol s’ha inspirat en l’univers de les comèdies de Shakespeare per dirigir el muntatge La tendresa, una enginyosa comèdia romàntica que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor, perquè si volem estimar hem d’arriscar-nos a patir.

x

ELS MITJANS HAN DIT DE ‘LA TENDRESA’:

Festival del humor con un ‘shakespeare’. El homenaje de Alfredo Sanzol en ‘La tendresa’ a las comedias del genial dramaturgo triunfa en el Poliorama.¬†Jos√© Carlos Sorribes, El Peri√≥dico.¬†

Los seis int√©rpretes bordan su trabajo (‚Ķ) manejan los crescendos y , sobre todo, ante el regalo de ver a nuestro alrededor un teatro lleno riendo a carcajadas.¬†Marcos Ord√≥√Īez, El Pa√≠s (Babelia).

La platea del Poliorama √©s una festa de riures des del mon√≤leg inicial …¬†Si volen riure, ja saben on. Santi Fontdevila, Ara.

Un plaer pels sentits i un gaudi per a la salut.¬†Jordi Bordes, Recomana i La Rep√ļblica.

Els riures es van encadenant i es fan ben sonors a mesura que avan√ßa l‚Äôobra. Riures sense g√®nere. Mart√≠ Figueres, N√ļvol.

Un entretenimiento saludable y positivo que te hace salir del teatro de buen rollo y con la sensación de que has pasado un rato agradable. Y tierno, claro.Eduardo de Vicente, elperiodico.com.

Un texto ágil y tremendamente divertido, que va in crescendo hasta acabar en un delirio de fuegos artificiales que arranca carcajadas y aplausos. Jose Antonio Alba, Teatre Barcelona.

La tendresa és un enginyós, fantàstic, homenatge d’Alfredo Sanzol a les comèdies d’amor de Shakespeare. Santi Fondevila, Time Out.

La Tendresa és una molt bona aposta de T de Teatre i Dagoll Dagom que podeu veure al Poliorama. Teatre per gaudir del teatre, en gran! Nicolás Larruy, Espectáculos BCN.

Queremos m√°s teatro as√≠. (…)¬†Queremos las cosas bien hechas, y excelentes trabajos. Queremos obras como esta. (…). No nos priv√©is de la ternura que genera el buen teatro. Gracias¬†La tendresa. Gracias¬†Sanzol. Diana Limones, enplatea.com.¬†

√ąxtasi de fogots amorosos.¬†Andreu Sotorra, Recomana.¬†

x

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

DOSSIER DE PREMSA (CATALÀ)

IMATGES MAKING OFF (VIMEO)

xX

x

FOTOGRAFIES

 

 

VIDEOS

 

AUDIOS