La Nuu, Festival Internacional de Fotografia de Rubí

De l'1 al 30 d'octubre 2022. Rubí

lacosta

De l’1 al 30 d’octubre, La Nuu –¬†Festival Internacional de Fotografia de Rub√≠¬†proposa un recorregut fotogr√†fic amb instal¬∑lacions de gran format exposades a la vista de tothom. Les fa√ßanes dels edificis i les places de la ciutat es convertiran¬†en un museu a peu de carrer. La Nuu¬†ocupar√† l‚Äôespai p√ļblic per tal de despertar la complicitat emocional dels ciutadans i les ciutadanes.

Aquesta edici√≥, la vuitena, omplir√† la ciutat de fotografia contempor√†nia sense cap tipus de barrera. Sota el nom‘La vida, manual d’instruccions’ el festival proposa un total de dotze exposicions amb 32¬†fotografies que dialoguen amb tem√†tiques al voltant de la mem√≤ria,¬†la intimitat, la quotidianitat,¬†les arrels o la fam√≠lia. Dotze viatges molt personals,¬†de reconeguts artistes¬†i talents emergents, amb propostes¬†internacionals d’Anu Kumar (√ćndia), Tomoko Daido (Jap√≥), Zhang Kechun (Xina), Julie van del Vaart (Pa√Įsos Baixos), Ann-Sophie Deproost (B√®lgica)¬†i¬†Helena Civit Kopeinig¬†(√Äustria), i el¬†treball¬†de talents nacionals i locals com¬†Jordi Esteve,¬†Assaf¬†Iglesias (Oviedo),¬†Israel Ari√Īo & Clara Gassull (Barcelona),¬†Erik Estany¬†Tigerstr√∂m (Celr√†, Girona), Blanca Vi√Īas (Barcelona) i¬†Lorena Morin (Las Palmas de Gran Canaria).

Aquestes dotze exposicions convertiran els i les visitants en espectadors voluntaris i involuntaris a diferents espais de la ciutat de Rubí: la plaça de la Nova Estació, la plaça d’Anselm Clavé, la plaça del Dr. Guardiet, la zona de l’Escardívol, la Biblioteca Municipal Martí Taulell i el Celler Cooperatiu de Rubí.

El festival, que proposa una programaci√≥ on la fotografia abra√ßa altres disciplines com les arts pl√†stiques, la poesia, l’audiovisual¬†o la m√ļsica¬†ofereix tamb√© un ampli programa d’activitats com visites guiades, presentacions i xerrades amb els i les artistes participants,¬†activitats de fotografia per a tota la fam√≠lia, tallers¬†i projeccions. Podeu consultar totes les activitats aqu√≠.

 

NOTA DE PREMSA (CATALÀ)

NOTA DE PREMSA (CASTELLÀ)

FOTOGRAFIES