LA CUBANA 40+1 ANYS

Fins al 26 de setembre. Miramar Centre Cultural - Sitges

lacosta

La Cubana celebra 40 anys d’història amb una gran exposició a Sitges.

L’exposició es podrà visitar entre el 17 de juny i el 26 de setembre a Miramar Centre Cultural. L’edifici es convertirà en un ‘gran espai Cubana’ on s’hi podrà veure la història viva d’una de les companyies amb més història del panorama teatral català, que va néixer a Sitges l’any 1980. L’exhibició està organitzada per l’Ajuntament de Sitges i La Cubana.

LA CUBANA, 40+1 ANYS: UN VIATGE DEL ‘NO-RES’ FINS AL 2021 és una exposició per a celebrar els 40 anys de trajectòria de la companyia. La Cubana ha portat el seu particular estil per tots els escenaris de l’estat espanyol on l’han gaudit més de 5 milions d’espectadors.

Aquest 2021 La Cubana fa 40+1 anys i ho celebra a casa seva, a Sitges, el lloc on va néixer l’any 1980. L’exposició serà una ‘versió visitable’ de la companyia on tothom podrà descobrir el seu món a partir d’objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles. Més que una exposició convencional, les sales i terrasses de l’edifici es transformaran temporalment en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses. S’hi podrà veure la història viva d’aquesta companyia sitgetana que va començar a jugar fent comèdia pels carrers i que ha fet descobrir amb el temps un altre tipus de teatre.

L’exhibició no serà gens convencional, serà una exposició immersiva dins del món de La Cubana (sense gaire tecnologia digital) on el visitant podrà fer un recorregut per la història de la companyia explicat a través de les ‘seves coses’: escenografies, vestuaris, perruques, barrets, dentadures postisses, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, records entranyables i tot allò que han anat acumulant i fent servir als seus muntatges al llarg de tota la seva història.

NOTA DE PREMSA

DOSSIER DE PREMSA

CATÀLEG

 

FOTOGRAFIES
VIDEOS