FÒRUM 2019

27 de novembre CCCB

lacosta

El tercer F√≤rum que organitza l’Acad√®mia Catalana de la M√ļsica¬†estar√† dedicat a reflexionar sobre¬†festivals a Catalunya amb diferents pon√®ncies i taules rodones que comptaran amb la participaci√≥ de representants d’una dotzena de festivals del nostre pa√≠s. El F√≤rum, que ha confeccionat l’Acad√®mia, se celebrar√† el proper dimecres 27 de novembre entre les¬†9.00 i les 14.30 a l’Auditori del CCCB de Barcelona. La cita √©s gratu√Įta i oberta al p√ļblic per√≤ requereix inscripci√≥ pr√®via.

El F√≤rum 2019 busca¬†generar un espai de debat i discussi√≥ amb els professionals que lideren els festivals¬†on es pugui aprofundir en la gesti√≥, les pr√†ctiques i les aportacions que singularitzen cada cita musical des d’una mirada contempor√†nia.

El¬†F√≤rum comen√ßar√† amb una¬†confer√®ncia inaugural a¬†c√†rrec de la secret√†ria general de la European Festivals Association (EFA)¬†i co-directora de Europe for Festivals, Festivals for Europe (EFFE),¬†Kathrin Deventer.¬†Deventer tamb√© √©s co-fundadora i membre del consell de¬†The European House for Culture, una iniciativa de l’EFA aix√≠ com membre del grup estrat√®gic¬†A Soul for Europe¬†i del comit√® de cultura del projecte¬†New Narrative for Europe¬†de la UE.

A continuaci√≥, i sota el t√≠tol¬†Quatre mirades des del s.XXI¬† tindran lloc¬†quatre taules rodones¬†amb els diferents representants dels festivals que proporcionaran una visi√≥ del debat global amb l’objectiu d’aprofundir i aportar noves reflexions i idees sobre el plantejament de la gesti√≥, qualitat, cooperaci√≥, sostenibilitat, innovaci√≥, internacionalitzaci√≥ i g√®nere.