FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS

Del 16 al 23 d'octubre. Cornellà de Llobregat

lacosta

La¬†19a edici√≥ del¬†Festival Internacional de Pallassos de Cornell√†-Memorial Charlie Rivel¬†se celebrar√†, despr√©s de quatre anys i una edici√≥ cancel¬∑lada¬†l’any 2020,¬†del 16 al 23 d’octubre de 2022¬†amb m√©s de cinquanta espectacles, activitats i tallers als¬†carrers, sales, escoles, biblioteques, mercats i¬†resid√®ncies de gent gran de Cornell√† de Llobregat.

El festival se celebra cada dos anys a Cornell√† de Llobregat des de l’any 1984 amb l’objectiu de¬†difondre la vessant sociocultural de les arts esc√®niques dels pallassos. Despr√©s de 38 anys d’hist√≤ria, el festival ja √©s un esdeveniment que forma part de l’ADN de la ciutat. √Čs per aix√≤ que en aquesta 19a edici√≥ s’incorporaran totes les sales de Cornell√† en la programaci√≥ del festival, aix√≠ com orquestres locals i la seva Escola de M√ļsica.

Esdev√© aix√≠ una¬†plataforma per donar a con√®ixer¬†pallassos i pallasses d’arreu del m√≥n,¬†per situar-los en una esfera m√©s √†mplia, representativa i que puguin formar¬†part d’un dels festivals de pallassos m√©s prestigiosos d’Europa. I aquest 2022, un any m√©s, sota la direcci√≥ art√≠stica d’AlaPista!.

NOTA DE PREMSA

FOTOGRAFIES