FESTIVAL•B

30 de setembre i 1 d'octubre de 2022. Parc del Fòrum - Barcelona

lacosta

DesprĂ©s de reunir a mĂ©s de 10.000 persones al seu cicle de concerts B•XTRA SON Estrella Galicia, celebrat entre el 3 i el 6 de març a la FĂ brica Fabra i Coats de Barcelona, el Festival•B anuncia el seu salt al Parc del Fòrum els dies 30 de setembre i 1 d’octubre de 2022. D’aquesta manera, el festival fa un pas mĂ©s enllà i trasllada la seva exquisida selecció de propostes musicals que incendien diverses escenes independents a un nou escenari.

El Festival•B és un festival de cultura musical urbana i independent i el principal aparador a Barcelona de les tendències musicals i els sons alternatius mĂ©s frescos del moment. Un festival necessari que s’ha fet un forat en l’agenda com un esdeveniment Ăşnic molt esperat per un pĂşblic jove que abraça les noves tendències, responsable de penjar cartell de sold out a cada una de les seves Ăşltimes 4 edicions a la FĂ brica Fabra i Coats.

Sen Senra, Maria Arnal i Marcel BagĂ©s, Califato ¾, Cupido, Sticky M.A., Mujeres, La Zowi, Baiuca, Zoe Gotusso, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Ferran Palau, VVV, Rusowsky, Simona, Trashi, Shego, Bronquio, Rebe, Mainline Magic Orchestra i Paco Moreno sĂłn les primeres confirmacions d’un cartell que promet noves sorpreses que es desvetllaran durant les pròximes setmanes.

Segueix totes les novetats del Festival•B a Instagram, Twitter i Facebook.

 

NOTA DE PREMSA

 

FOTOGRAFIES